I samarbete med Bethard har vi glädjen att presentera Sladjan Osmanagic här på Betting. Sladjan är en genuin sportälskare och kommer dela med sig av videokrönikor till er läsare!

Fotboll och tennis är två av idrotterna som ligger honom varmt om hjärtat och tillsammans med vår spelexpert David Thorstensson diskuterar han varje vecka i Bethards tennispodd Hawk-Eye.

Fenomenet Jamie Vardy

I den första videokrönikan berättar Sladjan om fenomenet Jamie Vardy, deltidsarbetaren som aldrig gav upp drömmen.

Förbättrad kost och yoga – ett succérecept?

Under lördagen åker Jamie Vardy och hans Leicester till Manchester för att ta sig an Pep Guardiola och hans mannar.

– Leicester är poängmässigt bättre den här säsongen än när de vann Premier League för ett par år sedan och Vardy är uppe i 16 mål totalt.

Lördagens gäster återfinns fyra poäng före Manchester City i tabellen och Vardys målskörd gör att han toppar skytteligan.

– Han tillskrivet mycket av sin goda form, han är ju ändå 32 år, till att han har lagt om sin kosthållning, börjat träna yoga och inte lyfter vikter på gymmet.

– Vid sidan av planen kunde Jamie skapa ganska mycket rubriker förr om åren. Det har lugnat ned sig och nu har istället hans fru Rebekah Vardy tagit över den rollen, senast var det lite tjafs med Wayne Rooneys fru, Coleen.

Att Jamie Vardy är ett unikum i internationell toppfotboll är det nog få som tvivlar på.

– Vi måste påminna oss om att han för 10 år sedan var han inte ens professionell fotbollsspelare. Han jobbade deltid och spelade fotboll på sin fritid.

– Han har lagt ner oerhört mycket tid, oerhört mycket engagemang, blod, svett och tårar på sin fotboll. Och se vad han uppnått nu vid 32 års ålder, oerhört imponerande! 

Se videokrönikan här i nytt fönster: Fenomenet Jamie Vardy

Följ Sladjan på Twitter här: S_Osmanagic

5 st spelidéer: Manchester City - Leicester

Vi i redaktionen på Betting har plockat ut några spelidéer till matchen. Här hittar du fler idéer och speltips.

Manchester City - Leicester (21/12-19)
Båda lagen gör mål och Över 2,5 mål 1.86
11 skott på mål eller fler i matchen 2.00
Manchester City vinner med exakt 1 mål 3.50
Leicester får sista hörnan 2.75
Jamie Vardy gör matchens första mål 8.00

Få upp till 1000 kr extra i välkomstbonus hos Bethard

Bethard grundades 2014 och har svensk spellicens. De kom till spelbranschen som en uppstickare och har inte varit rädda för att gå sin egen väg. Bethard erbjuder ett stort sportutbud och har ofta högst återbetalning på marknaden, särskilt när det gäller tennis.

De satsar mycket på olika typer av innehåll, till exempel tennispodden Hawk-Eye och bloggen VamosRafa. Men mest känt är kanske "Minutes with Zlatan", där Bethards stora profil tycker till.

Just nu får du som blir ny kund hos Bethard upp till 1000 kronor i välkomstbonus när du gör din första insättning.

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar