I samarbete med Bethard presenterade vi igår Sladjan Osmanagic här på Betting. Den första videokrönikan handlade om fenomenet Jamie Vardy och idag håller vi kvar blickarna mot Premier League.

Toppmatchen Tottenham-Chelsea är i fokus.

"Det osar av prestige!"

Sladjan berättar i videokrönikan att rivaliteten mellan klubbarna trappats upp genom åren och att just den här matchen har allt för att bli något alldeles extra.

– Jag är ganska säker på att Mourinho gärna vill snuva Chelsea på den fjärde Champions League-platsen när vi summerar säsongen.

Ytterligare en krydda till matchen är att Frank Lampard, som var en viktig kugge i José Mourinhos lagbygge, har 1-0 i inbördes möten som tränare mot just "The Special One".

– Förra säsongen i Ligacupen, när Lampard var i Derby och Mourinho i United, så drog faktiskt Lampard och Derby det längsta strået.

Räkna med en riktigt het match på alla sätt!

Följ Sladjan på Twitter här: S_Osmanagic

5 st spelidéer: Tottenham - Chelsea

Vi i redaktionen på Betting har plockat ut några spelidéer till matchen. Här hittar du fler idéer och speltips.

Tottenham - Chelsea (22/12-19)
Tottenham vinner matchen 2.40
Under 2,5 mål i matchen 2.39
Chelsea först till 7 hörnor 3.80
5 kort eller fler i matchen 1.76
Resultat 3-2, 4-2, 4-3 eller 5-1 8.25

Få upp till 1000 kr extra i välkomstbonus hos Bethard

Bethard grundades 2014 och har svensk spellicens. De kom till spelbranschen som en uppstickare och har inte varit rädda för att gå sin egen väg. Bethard erbjuder ett stort sportutbud och har ofta högst återbetalning på marknaden, särskilt när det gäller tennis.

De satsar mycket på olika typer av innehåll, till exempel tennispodden Hawk-Eye och bloggen VamosRafa. Men mest känt är kanske "Minutes with Zlatan", där Bethards stora profil tycker till.

Just nu får du som blir ny kund hos Bethard upp till 1000 kronor i välkomstbonus när du gör din första insättning.

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar