Bara en match kvar för samtliga lag i grundserien 15/16

Skellefteå är seriesegrare, något som konstaterades redan för några dagar sedan, de har skrivit historia och är det enda laget som vunnit serien fyra gånger i rad. Frölunda kommer att komma tvåa och laget som kommer trea vet vi inte för ens ikväll. Men allra tightast är det vid slutspelsstrecket, mellan Växjö och Djurgården. Det som står mellan lagen är endast en poäng och inför ikväll så står båda på samma målskillnad.

Helt klara för slutspel är..

Skellefteå, 111 p.
Frölunda, 101 p.
Luleå, 92 p.
Linköping 91 p.
Färjestad, 89 p.

6 lag går direkt till slutspel medans sjuan-tian får spela en åttondelsfinal om vilka två som också är med och deltar i slutspelet.

Karlskrona och Modo får kvala för att hålla sig kvar

Det har varit en tung säsong för båda bottenlagen. Framförallt för Karlskrona som såg ut att komma igång ordentligt för bara några veckor sedan. Det var i princip redan klart i jul att just Karlskrona skulle kvala för att få hålla sig kvar. Modo hade fortfarande chans att ta sig upp ovanför strecket men för ojämna prestationer kostade viktiga poäng och laget har haft svårt att återhämta sig.

Så vilken match kommer att bjuda på mest underhållning?

Många lag spelar fortfarande för att komma på så fördelaktiga placeringar som möjligt, eventuella hemmafördelar och så vidare. Men två lag som båda spelar om riktigt viktiga poäng är Djurgåden - Färjestad. Den matchen kommer förmodligen att bli otroligt underhållande och två lag som går på för fullt. Speltips till den matchen hittar du här.

[bookmaker_bonus id=6]

Skulle du vilja lägga till lite spänning i matchen du tänkt kolla på så är liveodds den bästa kryddan. Nordicbet* erbjuder ett stort utbud av odds på SHL, både pre game och live.