Bara en match kvar för samtliga lag i grundserien 15/16

Skellefteå är seriesegrare, något som konstaterades redan för några dagar sedan, de har skrivit historia och är det enda laget som vunnit serien fyra gånger i rad. Frölunda kommer att komma tvåa och laget som kommer trea vet vi inte för ens ikväll. Men allra tightast är det vid slutspelsstrecket, mellan Växjö och Djurgården. Det som står mellan lagen är endast en poäng och inför ikväll så står båda på samma målskillnad.

Helt klara för slutspel är..

Skellefteå, 111 p.
Frölunda, 101 p.
Luleå, 92 p.
Linköping 91 p.
Färjestad, 89 p.

6 lag går direkt till slutspel medans sjuan-tian får spela en åttondelsfinal om vilka två som också är med och deltar i slutspelet.

Karlskrona och Modo får kvala för att hålla sig kvar

Det har varit en tung säsong för båda bottenlagen. Framförallt för Karlskrona som såg ut att komma igång ordentligt för bara några veckor sedan. Det var i princip redan klart i jul att just Karlskrona skulle kvala för att få hålla sig kvar. Modo hade fortfarande chans att ta sig upp ovanför strecket men för ojämna prestationer kostade viktiga poäng och laget har haft svårt att återhämta sig.

Så vilken match kommer att bjuda på mest underhållning?

Många lag spelar fortfarande för att komma på så fördelaktiga placeringar som möjligt, eventuella hemmafördelar och så vidare. Men två lag som båda spelar om riktigt viktiga poäng är Djurgåden - Färjestad. Den matchen kommer förmodligen att bli otroligt underhållande och två lag som går på för fullt. Speltips till den matchen hittar du här.

Sportbonus

Annonce

Få 1000 kr extra att spela för hos Nordicbet!

  1. Öppna ett konto hos Nordicbet genom Betting.se
  2. Gör en insättning på minst 100 kr.
  3. Klicka dig under ditt konto och ''Tillgängliga bonusar'' där du väljer den aktuella sportbonusen
Omsättningskrav: 8.00x bonus till minsta oddset 1,80.Du måste omsätta 8000 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Villkor och krav: Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Compliance: 18+ | Endast nya spelare | Min. insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 8x inom 60 dagar | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

18+, regler och villkor gäller.


Skulle du vilja lägga till lite spänning i matchen du tänkt kolla på så är liveodds den bästa kryddan. Nordicbet erbjuder ett stort utbud av odds på SHL, både pre game och live.