Endast en match återstår innan IFK Göteborg kan boka biljett till gruppspelet av Europa League. Efter att ha vunnit med 1-0 hemma mot det Azerbajdzjanska laget Qarabag så står man nu med ena foten i höstens gruppspel. Det krävs en mycket bra insats i kvällens match men man kunde knappast ha hoppats på ett bättre utgångsläge inför det andra mötet. Du kan spela på samtliga utav kvällens Europa League-matcher hos Expekt*, in och hitta dina bästa spel redan nu! 

IFK Göteborg med fokus på Europa


Efter att ha förlorat helgens ligamatch mot Hammarby med 2-0 så får nog IFK Göteborgs chanser på guldet anses vara så gott som obefintliga. Det gör att man nu istället kan koncentrera sig helhjärtat på Europaspelet och kvällens match emot svårspelade Qarabag ifrån Azerbajdzjan. Ställningen är 1-0 till laget ifrån Göteborg inför returen och det är inte på långa vägar klart om vem som ska fixa avancemanget.

Det krävs att Jörgen Lennartssons mannar är med ifrån start och inte släpper över initiativet alltför mycket till hemmalaget. Qarabag är ett spelskickligt lag med många potentiella matchvinnare så 1-0 är inget resultat man kan luta sig tillbaka på.

Balansgången mellan att försvara ledningen eller att gå framåt för ett blytungt bortamål kommer att vara avgörande i kvällens match. Ett mål för IFK Göteborg betyder att hemmalaget måste göra tre, något som kommer bli svårt även för ett lag av Qarabags kaliber.

Spela på matchen hos Expekt * , just nu erbjuds du hela 7 gånger pengarna på seger för IFK Göteborg. Avspark är redan 18.30 så se till att ha dina spel klara i tid!


Qarabag(1)1.45
Oavgjort(X)3.75
IFK Göteborg(2)7.00

 

Spela här!