Derby della Madonnina, AC Milan mot Inter, det blir inte mycket mer prestigefullt än så här! Söndag kväll, mörkret sänker sig över Milano och strålkastarna på San Siro lyser med sin fulla kraft. Mötet klockan 20.45 mellan två utav Italiens mest framgångsrika klubbar är ett möte du inte vill missa!

 

AC Milan – Inter | Avspark 20.45

Vi var inte många som trodde att AC Milan skulle ligga så högt upp som på en tredjeplats när 12 omgångar är spelade utav Serie A säsongen 2016/17. Man har överraskat många med säsongens insats såhär långt och Vincenzo Montella ska med all rätt ha beröm för det arbetet som han utfört med ett begränsat spelarmaterial. En som verkligen klivit fram är målvakten Gianluigi Donnarumma som vid en ålder av endast 17 år vuxit fram till en självklar pjäs mellan stolparna. Flera gånger under säsongen har den storvuxna italienaren räddat AC Milan från poängtapp i jämna matcher.


AC Milan - 2.75 | Oavgjort - 3.15 | Inter - 2.65

Det blåser och stormar kring Inter denna säsong. Frank de Boer kom in som ny tränare inför årets säsong med förhoppningarna om att ta Inter tillbaka till den stora scenen. Resultatet blev inte som väntat och holländaren fick snällt lämna posten efter endast två månader. In kom istället Stefano Pioli som gör sin första match som Inter-tränare när han ikväll leder sitt lag mot lokalrivalen AC Milan, enklare första uppgift finns att få.

Vi hittar Inter först på en 9:e-plats i Serie A, detta trots en spelartrupp med potential att ligga topp 3. Med spelare som Mauro Icardi, Ever Banega och Antonio Candreva för att nämna några så ska detta lag vara med i toppen och slåss. Låt oss hoppas för alla Interistas att effekten utav en ny tränare kan få fart på laget igen!

Hos Mobilbet kan du just nu spela AC Milan till fina 2.75 medans Inter ger 2.65 gånger pengarna. Höga odds oavsett utgång, se till att lägga dina spel redan nu för att sätta extra guldkant på söndagskvällen!