Ronaldo chockade hela fotbollsvärlden när han i somras bytte klubb från Real Madrid till Juventus. Ronaldo har varit enormt viktig för Real Madrid och har öst in mål både i ligan men även Champions League. På sina 9 säsonger i klubben så gjorde han hela 451 mål (!). Därför var det kanske inte så oväntat att folk direkt förväntade sig att han skulle fortsätta ösa in mål i sin nya klubb - Italienska giganterna Juventus. Och så som han presterat hittills.

Cristiano Ronaldo att göra mål till 1,46 gånger pengarna hos Unibet

  • Han har gjort 7 mål på 12 matcher
  • Gjorde 2 mål i förra matchen
  • Är i riktigt bra form

Rygga spelet hos Unibet

På 12 spelade matcher så har han stått för hela 7 mål så man kan säga att han lever upp till förväntningarna. I början av hans tid hos italienska storklubben så tog det faktiskt ett tag innan han hittade nätet. 320 spelminuter tog det innan vi fick se Ronaldo fira sitt första mål i Juventus, och sen har målen avlöst varandra. 

"Jag ville verkligen göra dessa första mål och jag är glad att jag hittade nätet", sa en lättad Ronaldo efter premiärmålen. 

"Detta är fotboll. Det viktigaste är att laget vinner. Självklart var det lite spänt med allt snack om Real Madrid och att inte göra mål, men jag tackar mina lagkamrater som stöttade mig. Jag visste att jag jobbade hårt och att det bara var en tidsfråga. Jag anpassar mig bra till Italiensk fotboll."

Det är något speciellt med Cristiano Ronaldo. Jag tror inte att det går att förstå för en vanlig person hur mycket denna man älskar att vinna, hur mycket han brinner för att vara bäst. Han har en hunger som aldrig någonsin tycks minska när det gäller att toppa gamla rekord, avgöra viktiga matcher och ösa in mål. Han är helt enkelt en sann vinnare med allt vad det innebär.

Cristiano Ronaldo

En person som lyfter ett helt lag, som får alla andra att börja tro på något som man egentligen tvekat på. Sättet han motiverade landsmannen Moutinho under straffläggningen i EM 2016 är ett sådant exempel. Och när han coachade laget från sidlinjen i finalen mot Frankrike, där han strax innan tvingats av planen med kraftiga smärtor efter en närkamp med Payet. 

Juventus leder Serie A efter en felfri säsongsinledning och att man vinner ligan i år igen känns nästan givet. Jag skulle även säga att man får lov och kalla dem favoriter i Champions League också, inte minst med tanke på ankomsten av Cristiano Ronaldo. Talismanen som verkligen avgör viktiga matcher. 

Så nu när det är dags för match mot Cagliari hemma på Allianz Stadium så vill jag att vi tar och tittar på ett spel jag tror har väldigt stor potential att gå in: Cristiano Ronaldo att göra mål. 

Cagliari ligger på en 12:e plats i ligan och Ronaldo är verkligen on fire. Två mål senast mot Empoli bjöds det på från portugisen och eftersom att Ronaldo aldrig blir mätt så känns det helt klart lockande att spela att Ronaldo gör mål till 1,46 gånger pengarna hos Unibet. 

Ronaldo har vunnit Europeiska Guldskon fyra gånger och har blivit Champions Leagues bäste målskytt vid hela 7 olika tillfällen. Det är inte vem som helst som lyckats kamma hem sådana utmärkelser, och därför är det kanske inte så konstigt att folk har höga förväntningar på att portugisen kommer prestera. 

Cristiano Ronaldo att göra mål till 1,46 gånger pengarna hos Unibet

  • Han har gjort 7 mål på 12 matcher
  • Gjorde 2 mål i förra matchen
  • Är i riktigt bra form

Rygga spelet hos Unibet