Det sprider sig som en löpeld genom fotbollsvärlden, uppskattat av visa, ett dumt påhitt enligt andra. Pellegrini, Salah, Ederson och nu senast John Terry har alla blivit offer för denna nya fluga. Vi talar självklart om det nya, moderna och något mer kreativa sättet att presentera nyförvärv på!

 

Vilken är din favorit?

Betting.se ställer sig tudelade till denna nya trend men får samtidigt erkänna att en del utav spelarpresentationerna är rätt fyndiga. Nedan har vi plockat ut några utav de mest aktuella och populära, vilken är din favorit?

 

1. Lorenzo Pellegrini, AS Roma

Är det någon presentation som går hem hos redaktionen så är det denna. Nytänkande utan att gå utanför ramarna, AS Roma är något på spåren här och vi väntar med spänning efter fler nyförvärv av Rom-klubben!

 


 

2. Mohamed Salah, Liverpool FC

En något tråkig presentation som dock speglar våran besatthet utav sociala medier. Förhoppningsvis väntar fler nyförvärv för Jürgen Klopp i sommar så att vi får se en förbättring på presentationsfronten!

 


 

3. Ederson, Manchester City

Något oförståeligt så är det Manchester City som driver om att fansen fått vänta länge på ett nyförvärv. Efter att denna sommar är över lär vi kunna klippa ihop en kortare film med alla spelarpresentationer som Man City stått för, faktum kvarstår dock att den för Ederson är rätt kreativ!

 


 

4. John Terry, Aston Villa

Den senaste och kanske den roligaste presentationen fick vi av Aston Villa när de gjorde klart med John Terry. En WhatsApp konversation låter oss följa med bakom kulisserna när ägaren Tony Xia och tränaren Steve Bruce diskuterar affären.

 


 

Vilken är din favorit? Kommentera nedan eller bidra med ett eget bidrag som du hittat!