Föga förvånande så var det spelbolagen som gick förlorande efter förra veckans Redaktionen Tipsar. Inget nytt denna helg då vi bombar ut tre nya förhandstips som ger dig extra klirr i kassan. FA-cupen, Premier League, La Liga och mycket mer är vad vi har att se fram emot och vi garanterar många fina spelvärden. Häng med när vi ger er helgens bästa tips!

 

VARNINGEN

Hertha Berlin - Borussia Dortmund
 

Borussia Dortmund tog en övertygande seger mo Benfica i veckan och tog sig således vidare till nästa steg i Champions League-slutspelet. Det var starkast möjliga lag som radade upp sig i onsdags och frågan är hur mycket den matchen sitter kvar i benen när man under lördagen tar sig an ligans bästa hemmalag, Hertha Berlin. Vi stryker viktiga duon Marco Reus och Mario Götze i bortalaget. 1.62 på bortasegern är inget som plockas ens med pincett.

 

HÖGODDSAREN

Celta Vigo - Villareal | (2) 2.60@Mobilebet
 

Helgens spelvärde hämtar vi ifrån La Liga när Villareal reser till Vigo för match mot John Guidettis lag. Hemmalaget spelade match så sent som i torsdags kväll och lär vara slitna till mötet med den spanska ligasexan. Celta Vigo har bara Europa League att spela för under resterande delen av säsongen medans Villareal fortfarande kan nå Europaplatserna i ligan. Bortalaget tar det här på både motivation och klass, 2.60 känns för bra för att vara sant.

 

BANKEN

Palermo - Roma | (2) 1.38@Mobilebet
 

Roma åkte på sin första förlust på hemmaplan i ligaspelet under denna säsong i förra omgången och lär komma rejält revanschsugna till mötet med avhängda Palermo. En seger måste till för att Rom-laget fortsatt ska inneha andraplatsen i ligan. Palermo ligger hopplöst till på en 18:e-plats, 7 poäng upp till säker mark och när Roma kommer på besök kommer man inte ha mycket att säga till om. 1.38 på bortaseger är helgens i särklass säkraste!