Blandade resultat ifrån förra helgen när Hull inte kunde freda sitt mål hemma mot bortasvaga Burnley. Juventus löste som vanligt biffen och den förutspådda varningsstämpeln på Tottenham hemma mot Stoke visade sig vara felaktig. Nu är det ny vecka och nya möjligheter till att spela in lite extra tillgångar till spelkassan. Häng med när vi går igenom helgens bästa spel!

 

VARNINGEN

Liverpool – Arsenal
 

En match av största betydelse när det kommer till vilket lag som kniper Champions League-platsen. Liverpool mot Arsenal på Anfield är en match som kommer att bli oerhört intressant att bevittna. Vem som går segrande ur striden är dock näst intill omöjligt att förutse. Båda lagen blandar och ger minst sagt. Liverpool är laget som höjer sig när det vankas matcher mot toppkonkurrenterna medans Arsenal är tvärt om, då man istället har en förmåga att gå rent mot de sämre lagen i ligan. Redaktionen råder att avstå!

 

HÖGODDSAREN

Swansea Burnley | (1) 2.00@Expekt
 

Swansea har hittat ny energi sedan Paul Clement tillträdde som tränare och har nu radat upp två raka hemmasegrar i ligan. Förlusten senast mot Chelsea var väntad och nu får man ett perfekt läge att studsa tillbaka direkt. Burnley har endast plockat två poäng på resande fot denna säsong och kommer få det tufft på Liberty Stadium. Swansea, i form av hemmaplan och motivation vinner detta tämligen enkelt.

 

BANKEN

Cagliari – Inter | (2) 1.58@Expekt
 

Ett revanschsuget Inter kommer på besök till Sicilien där det vankas match emot Cagliari. Senaste matchen slutade i förlust för Milano-laget med 3–1 mot Roma vilket gör att en seger är av största betydelse här för att haka på i jakten om Europaplatserna. Där finns inga nya skador att skriva hem om utan det är starkast möjliga elva som tar sig an Cagliari, ett Cagliari som ligger helt riskfritt till i mitten av tabellen. Det kommer bli tydligt under matchens gång att det är Inter som har mest att spela för, därför spikas också 2:an utan att tveka.