Stolpe ut under veckan som gick när Sevilla släppte in ett onödigt mål mot Leicester och Real Madrid försatte sig själva i ett svårt läge redan efter ett tjugotal minuter. Vi tar nya tag och riktar in oss på helgens alla matcher där vi med all säkerhet kommer hitta några riktiga spelvärden. Häng med när redaktionen benar ut helgens bästa spel!

 

VARNINGEN

Tottenham – Stoke City

 

En vinst på de fyra senaste tävlingsmatcherna och man kan konstatera att Tottenham är inne i en mindre svacka för tillfället. Respass ur Europa League i veckan när Gent lyckades kryssa på White Hart Lane. Bara tre dagar senare är det dags för Tottenham att ta sig an Stoke, ett Stoke som inte förlorat på de fem senaste ligaomgångarna. Gästerna känns alldeles för underskattade här om man ser till oddsen.

 

HÖGODDSAREN

Hull - Burnley 
 

Vad som för några månader såg ut att vara ett hopplöst läge för Hull har efter Marco Silvas tillträde blivit klart mer hoppfullt. Positiva vindar kring Hull som har plockat fram med en och två extra dimensioner i sitt spel. På hemmaplan har man fyra raka segrar och mot ett Burnley som fortfarande inte vunnit en match på bortaplan denna säsong ska man ha en god chans till tre poäng. Ett Hull på jakt efter ett förnyat kontrakt kommer inte låta Burnley få med sig något hem.

 

BANKEN

Juventus – Empoli | (1)
 

Varför ändra på ett vinnande koncept, Juventus hemma på Juventus Stadium är oslagbara. 29 raka ligavinster på Juventus Stadium gör 1:an i lördagens match till helgens solklara bank. Även om man hade Champions League i veckan som gick så behövde man inte ta ut sig allt för mycket då man spelade med en man mer under större delen av matchen. En enkel seger att vänta för Turin-laget när Empoli kommer på besök.