Full pott förra veckan, precis som det ska vara när Redaktionen sopade rent med Varningen, Högoddsaren och Banken. Försiktigt optimistiskt utlovar vi samma framgång denna helg, då vi hittat några riktiga spelvärden efter att ha dammsugit helgens utbud av europeiska ligamatcher. Läs vidare för att ta del utav våra tankar och de hetaste tipsen inför helgens alla matcher!

Missa inte vår recension om ComeOn!

 

VARNINGEN

AC Milan – Genoa

 

AC Milan åkte på en svidande förlust i senaste omgången när man sent åkte på en tveksamt dömd straff borta mot Juventus. En förlust som kan visa sig vara ödesdiger i jakten på Europaplatserna. Sent i matchen åkte också viktiga mittfältaren Jose Sosa på ett rött kort vilket gör att han, tillsammans med Suso och Bonaventura med all säkerhet missar matchen. Genoa ligger pyrt till i tabellen och kommer göra allt för att få med sig en poäng ifrån matchen på San Siro. Milan har bara två segrar på de sju senaste matcherna mot Genoa, chans till skräll under lördagen!

 

HÖGODDSAREN

Sunderland Burnley | (1) 2.55@ComeOn
 

Redaktionen fortsätter gå emot Sean Dyche gäng och inte undra på det när man endast plockat två poäng på bortaplan under hela säsongen. I helgen ställs man emot ett krigande Sunderland som är i stort behov av poäng. Här måste man se sin chans till att ta en efterlängtad trepoängare och då får Burnley det tufft. Matcher som denna måste vinnas för Sunderlands del om man ska ha något i Premier League att göra. Oddset på hemmaseger känns på tok för högt här, speciellt då skadeläget ser klart ljusare ut hos Sunderland än för ett par veckor sedan.

 

BANKEN

Paris Saint-Germain Lyon | (1) 1.45@ComeOn*
 

Sen söndagsmatch i Parc des Princes när Paris Saint-Germain tar emot Lyon. Gästerna kommer ifrån en match så sent som i torsdags borta i Rom och lär vara slitna efter den bataljen. PSG åkte som vi alla vet ut med buller och bång ur Champions League och har nu bara ligaspelet kvar att koncentrera sig på där Monaco är laget man jagar. Det kommer krävas att laget går rent under resterande del av säsongen om man ska ha en chans på titeln, något som Lyon kommer att få känna på under söndagskvällen. 1:an spikas!