Redaktionen tipsar är tillbaka efter en tids frånvaro, och det med besked. Här plockar vi fram de bästa speltipsen inför helgens alla ligamatcher. Många fina matcher har vi att se fram emot vilket betyder stora möjligheter för alla läsare hos betting.se att dryga ut spelkassan!

 

VARNINGEN

Sporting Gijon – Atletico Madrid
 

Hemmalaget har i och med förra omgångens seger rejäl känning på lagen ovanför strecket och kommer sälja sig dyrt i matchen mot Atletico Madrid. Madrid-laget tog i förra omgången en mycket knapp seger mot Celta Vigo där spelet inte imponerade.
Nu har man en kommande Champions League-match i tankarna och frågan är hur stor del av lagets fokus som redan nu ligger på mötet med Bayer Leverkusen. Redaktionen ser en stor chans till poängtapp för Atletico Madrid här!

 

HÖGODDSAREN

Pescara – Genoa
 

Bottenmöte när Pescara tar emot Genoa under söndagen. Pescara som parkerar sist i tabellen sparkade i veckan som gick sin tränare och in kom istället den minst sagt offensivt lagda Zdenek Zeman.
Zeman har gjort sig känd som ett namn i Italien genom sin extremt offensiva fotboll där anfall är bästa försvar. Räkna med mycket mål, åt båda hållen i söndagens möte med Genoa.

 

BANKEN

Juventus – Palermo 
 

Ligaettan Juventus tar under fredagskvällen emot Palermo hemma på Juventus Stadium. Inte en enda förlust på hemmaplan såhär långt och ett försprång på 7 poäng ner till Roma på andraplats, Juventus är precis så bra denna säsong man kunde förvänta sig. Mot Palermo kommer man inte ha några som helst problem med att plocka tre nya poäng.