Redaktionen var tillbaka med besked i helgen när samtliga tips satt som en smack. Trots att ett varningens finger höjdes för Atletico Madrid så städade man av Sporting Gijon utan problem samtidigt som överspelet i matchen mellan Pescara och Genoa satt redan efter 30 minuter. Att Juventus sedan skulle göra jobbet hemma mot Palermo var vi alla redan säkra på. Haka på redaktionen tipsar denna vecka då vi har fyra heta matcher i Champions League att se fram emot!

VARNINGEN

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

Inget ont om Atletico Madrid men redaktionen fortsätter att ställa sig tvivlande till lagets form. Visst, man slog Sporting Gijon i helgen men sanningen är att det var först i den 80:e minuten som man kunde säkra segern.
Nu ska man bege sig till Tyskland för ett möte med Bayer Leverkusen, ett lag man inte ska underskatta. Diego Simeone är säkerligen nöjd med ett kryss i matchen för att sedan avgöra dubbelmötet hemma på Vicente Calderon. Tisdagens match luktar oavgjort lång väg.

HÖGODDSAREN

Sevilla - Leicester | Sevilla -1 Handicap 2.00@Expekt

Sevilla som imponerat stort under hela säsongen kan skatta sig lycklig över lottningen i Champions League. Leicester City är under all kritik denna säsong och laget får nu kriga för att hålla sig kvar i Premier League samtidigt som man ska ut i Europa och spela, långt ifrån optimala förutsättningar.
Hemmalaget kommer laddade till onsdagens match och hoppas avgöra detta dubbelmöte tidigt. Man är klart bättre på i stort sett alla positioner och allt annat än en betryggande Sevilla-seger vore att betrakta som en skräll.

BANKEN

Valencia - Real Madrid(2) 1.55@Expekt

Veckans bank hittar vi i La Liga och mötet mellan Valencia och Real Madrid där 2:an spikas. Zinedine Zidane vilade några tunga namn i helgen när man slog Espanyol med 2–0.
Till matchen mot Valencia förväntas spelare som Gareth Bale, Luka Modric och Karim Benzema vara tillbaka och då ska det vara klasskillnad mot ett underpresterande Valencia. Formen hos bortalaget är helt enkelt för bra för att vi inte ska spela den raka 2:an.