Real Madrids president Florentino Perez är inte nöjd med att ligga sju poäng efter FC Barcelona i ligan. Har titeln redan glidit dem ur händerna? Kanske, men Real Madrid är ingen klubb som bara sitter och tittar på när rivalerna ångar på. I stället växlar man upp och agerar. Nu uppger Diario Gol att president Perez planerar en jättesatsning nästa sommar. Här är spelarna som Real Madrid vill värva.

 

Harry Kane - Tottenham

Tottenhams succéanfallare Harry Kane vann skytteligan i Premier League förra säsongen och har öppnat 2017/18 på ett minst lika imponerande sätt. Kane skulle i så fall bli ersätta den understundom kritiserade Karim Benzema som lär lämna om engelsmannen anländer. 

Dele Alli - Tottenham 

Supertalangen har ryktats till i princip samtliga storklubbar i Europa som till exempel PSG och Barcelona. Klart är att Real kommer få behöva slanta upp rejält om de vill värva honom. 

Eden Hazard - Chelsea 

En spelare som har potential att bli en av de bästa i världen, vilket han stundtals visar i Chelsea. Belgaren har varit på Real Madrids radar länge och man kommer göra ett nytt försök nästa sommar. 

Paulo Dybala - Juventus 

Real är knappast ensamma om att dregla över argentinaren, även Barcelona och Manchester United sägs vara ute efter anfallaren. Ska det bli någon affär kan vi räkna med Neymar-summor. 

David Alaba - FC Bayern 

Kanske den mest troliga värvningen i kvintetten. Var FC Bayern befinner sig nästa sommar är det ingen som vet i nuläget. Ny tränare ska i alla fall in och ersätta Jupp Heynckes som bara stannar den här säsongen. Kanske öppnar det för en värvning av österrikaren till Los Blancos?