Äntligen lördag och att vakna upp till en dag full av europeisk toppfotboll går inte att toppa. Idag är en sån dag och vi studerar några intressanta matcher från La Liga och Serie A. Häng med!

Napoli – Roma | Avspark 15.00


Stormatch är bara förnamnet på denna tunga drabbning på Stadio San Paolo i Neapel. Det handlar om tabelltvåan Napoli som tar emot tabelltrean Roma. En poäng skiljer lagen åt när vi ska sätta igång denna eftermiddagsmatch i sydvästra Italien.

Hemmalaget har tagit 14 poäng på de sju första omgångarna och med detta facit har laget fyra poäng upp till serieledande Juventus. Förra omgången förlorade man mot mittenlaget Atalanta med 1 – 0 och nu söker laget revansch mot Roma som senast besegrade Inter med 2 – 1 på hemmaplan. Rom-laget har en poäng mindre än hemmalaget och vid seger går man om motståndarna i tabellen.  Ifall så blir utfallet återstår att se, men att vi får se en jämn kamp, det kan vi redan skriva in.

Napoli – 1.98 | Oavgjort – 3.50 | Roma – 3.70


Real Betis – Real Madrid | Avspark 20.45


Ja, ofattbart nog har Real Madrid inte vunnit på fyra raka matcher. Inte ofta det händer och kanske kom landslagsuppehållet lägligt för Zidane och hans manskap. Nu har laget haft tid att samla sig och kommer tillbaka starkare! Efter krysset senast mot Eibar så tappade Real Madrid serieledningen till huvudstadsrivalen Atlético och därmed finner vi Real på andraplatsen med 15 poäng, lika många som Atlético i toppen.

Betis har på de sju inledande omgångarna skrapat ihop 8 poäng vilket innebär en 15:e plats i tabellen. Real Madrid gästar ikväll ett lag som blandar och ger. Senast förlorade Betis med 1 – 0 mot Real Sociedad och dessförinnan vann man mot Malaga med samma siffror.

Ser vi till oddsen så är Real Madrid klara favoriter och med all rätt. Det är en slump att laget har fyra raka kryss i ryggen och ikväll spelar det ingen roll. Marängerna tar sig samman och besegrar Betis!

Real Betis – 8.00 | Oavgjort – 5.00 | Real Madrid – 1.35

Andra matcher på dagens spelschema
16.15BarcelonavsDep. La Coruna(1) 1.10 (X) 9.50 (2) 23.00
17.00NancyvsParis Saint Germain(1) 10.00 (X) 4.75 (2) 1.32
20.45JuventusvsUdinese(1) 1.18 (X) 6.00 (2) 13.25

VIKS ger dig en schysst sportsbook med fina odds, kika in redan nu för massor av spelalternativ!

Spela hos VIKS!