Förra veckan drog holländska Eredivisie igång och denna helg är det dags för inte minst Ligue 1 och Premier League att starta. Redan ikväll drar den franska högsta ligan i gång och det är de regerande mästarna PSG som inleder seriespelet med ett bortamöte mot Bastia.

Bastia – PSG | Avspark 20.00


Bastia stod för en stabil prestation förra säsongen när laget knep en 10:e plats i tabellen. Samtidigt tog PSG en rekordtidig Ligue 1 titel och slutade på totalt 31 poäng mer än tabelltvåan Lyon, då med Zlatan Ibrahimovic i laget. Den svenske superstjärnan som i sommar lämnade för spel i Manchester United gjorde rekordmånga 38 ligamål och var viktigast förra säsongen. Nu har man istället värvat in storspelare som Hatem Ben Arfa från OGC Nice, Real Madrid-produkten Jesé Rodriguez och Sevillas succétränare Unai Emery. Det har startat positivt för det "nya PSG" som i franska Supercupen förra helgen krossade Lyon med 4 – 1. Nu talar allt för ytterligare en säsong av dominans i Frankrike för PSG vilket även oddsen visar.

SC Bastia – 9.00 | Oavgjort – 4.50 | Paris Saint Germain – 1.37

Monaco – Guingamp | Avspark 20.30


Den andra matchen i årets Ligue 1 spelas mellan förra säsongens ligatrea Monaco och 16:e placerade Guingamp. Monaco lyckades i tuff kamp med OGC Nice ta tredjeplatsen och kvalspel till Champions League. En klart godkänd säsong där laget faktiskt stod på samma poäng (65) som tabelltvåan Lyon när tabellen summerades. Guingamp i sin tur klarade sig kvar i högsta ligan med endast 5 poängs marginal men får kommande säsongen en ny chans i Ligue 1.

I denna match är Monaco storfavoriter vilket vi också kan se på oddsen.

Monaco – 1.62 | Oavgjort – 4.50 |Guingamp – 5.50

Hos VIKS finner du marknadens bästa odds på Ligue 1 och massor av andra events. Klicka dig in redan nu!

Spela hos VIKS!