Omgång 11 ska spelas i Ligue 1 och fortsatt finner vi OGC Nice i topp. Ikväll ska PSG dock försöka förminska gapet i toppen när man gästar Lille på Stade Pierre-Mauroy!

Lille – PSG | Avspark 20.45

Den elfte omgången av den franska ligan inleds ikväll med ett tungt möte på EM-arenan Stade Pierre-Mauroy där Lille har sin hemmaborg. Laget tar emot PSG som denna säsong inte haft det lika enkelt i ligan som tidigare.

PSG har 20 poäng, hela sex poäng upp till serieledande OGC Nice på 26 poäng. Däremellan finner vi Monaco på andraplatsen med 22 pinnar. Ikväll ska PSG försöka minska avståndet till den absoluta toppen genom att knipa de viktiga poängen i Lille.

För motståndet står hemmalaget Lille som parkerar på en svag 16:e plats i ligan efter endast 10 inspelade poäng. I lagets hittills 10 spelade matcher har de endast 3 segrar, i övrigt har laget förlorat i hela 6 matcher och har ett kryss i sitt namn. Det är dock här på Stade Pierre-Mauroy som samtliga 3 segrar kommit och ikväll har de godare chanser än på länge att ta en trea mot PSG som inte är sig riktigt likt.


Senast Lille besegrade PSG var säsongen 2012, då till resultatet 2 – 1, sedan dess, på de senaste 10 drabbningarna lagen emellan, har PSG inte förlorat mot Lille. 3 kryss och 7 PSG-segrar är facit och ikväll får vi se hur den statistiken artar sig.

Storfavoriter är PSG men frågan är om inte Lille kan skaka om huvudstadslaget? Folkeautomaten ger dig fina odds på rakt spel i matchen!

Lille - 6.60 | Oavgjort – 3.80 | PSG – 1.55

Spela på matchen hos Folkeautomaten!