Betsson* har, tillsammans med poddarna från TuttoBalutto, tagit fram ett långtidsspel för varje lag i Premier League, och som om inte det vore nog är oddsen dessutom boostade.

Vi har tagit en närmare titt på våra tre favoriter:

Nottingham Forest att klara sig kvar

Vi får 2,00 på att Nottingham klarar sig kvar i Premier League. Ganska lågt odds för en nykomling? Nja, inte om man kollar på värvningarna: Man har tagit in Jesse Lingard från Manchester United samt Liverpools defensiva talang Neco Williams som blev utlånad till Fulham efter halva säsongen och klev rakt in i elvan.

Dessutom signat en rad spelare från Bundesliga; bland annat Taiwo Awoniyi som gjorde 15 mål på 31 matcher i Union Berlin förra säsongen.  

Andra spelbolag erbjuder kring 1,60 på att Nottingham klarar sig kvar

Nottingham Forest att klara sig kvar till odds 2,00 hos Betsson

Finns under Godbitar

Tottenham slutar på plats 3

Spurs ser ut att få behålla samma trupp som förra året inklusive Kulusevski som gjort succé sedan han skrev på. Man har fyllt på med Ivan Perisic från Inter och har som sagt inte tappat någon nyckelspelare. Om det inte vore för dippen man hade efter 4-5 omgångar förra säsongen hade man tagit tredjeplatsen redan då.

Lär inte vara nära varken Manchester City eller Liverpool men ska vara det bästa laget bortsett från dem, oddset på 4,35 att Spurs slutar trea känns riktigt bra. Chelsea utmanar och det ska till en ordentlig skräll för att Arsenal ska få ihop det över en hel säsong.

Spurs slutar på plats 3 i Premier League till odds 4,35 hos Betsson

Finns under Godbitar

Långtidstrippel: Bournemouth sämsta nykomling + Harry Kane vinner skytteligan + Arsenal topp 4

En mäktig trippel till odds 35 som ändå inte känns helt orimlig. Bournemouth är rankad sist av alla spelbolag, Harry Kane har öst in mål på försäsongen och Arsenal slutade femma förra året men har förstärkt med både Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko från Manchester City.

Bournemouth sämsta nykomling, Kane skyttekung & Arsenal topp 4 hos Betsson

35 gånger pengarna under fliken Godbitar.

Glöm inte att Betsson* och Tutto Balutto har specialspel på ALLA lag i Premier League och har dessutom kryddat välkomstbonusen till 500 kr inför säsongsstarten.

500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 3000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande