I kväll väntar ett tungviktsmöte i Champions League när två av förhandsfavoriterna att vinna hela turneringen drabbar samman på Parc Des Princes. Hemmalaget PSG står som ganska klara favoriter sett till oddsen, men vi ser snarare ett värde i överspelet.

Det svajar i PSG

Miljardbygget Paris Saint Germain är i gungning efter en påstådd schism mellan Edinson Cavani och Neymar. Det hela startade förra helgen under matchen PSG-Lyon där det blev bråk om vem som skulle få lägga PSG:s straff. Enligt tidningen El Pais ska klubbens ägare ha erbjudit Cavani motsvarande 9.5 miljoner kronor om han låter Neymar lägga straffarna, men det var inget som uruguayanen nappade på, utan han roffade åt sig bollen illa kvickt - och missade. Att Cavani lade straffen har lett till en spänd stämning mellan de två superstjärnorna och delat in spelartruppen i två läger: Team Cavani och Team Neymar.

Kanske var det just det som gjorde att PSG inte fick till spelet i senaste ligamatchen då man kryssade mot Montpellier (0-0). Nu väntar betydligt tuffare motstånd och då gäller det att snäppa upp. Nyss nämnde Neymar är dock tillbaka i laget efter skada, detsamma gäller även argentinaren Angel Di Maria. Javier Pastore är däremot fortsatt utanför truppen på grund av sina skadebekymmer.

Tveksam säsongsinledning för FC Bayern

Bayern München ligger lite överraskande på en tredjeplats i ligan, 3 poäng efter serieledande Borussia Dortmund. På 6 matcher har Carlo Ancelottis lag 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust.

Senaste matchen mot Wolfsburg såg länge ut att sluta med en komfortabel hemmaseger för FC Bayern, men i andra halvlek kom gästerna ikapp och lyckades nå ett 2-2-resultat.

Manuel Neuer, Thiago Alcantara, Juan Bernat och David Alaba missar matchen i kväll på grund av skador.

Speltips

Över 3.5 mål - 2.05 @ Unibet*

Det är svårt att förutspå en eventuell vinnare här med tanke på att båda lagen har tveksam form. Däremot tror vi på en målrik tillställning då det i grund och botten är två målglada lag. PSG har målskillnaden 21-3 efter 7 matcher och Bayern 14-5 efter 6 matcher. Målen borde definitivt trilla in även i kväll, speciellt då Neymar är tillbaka och Neuer är borta.

Även Unibets eminente spelexpert Daniel Olenklint är inne på överspelet. Klicka här för att läsa hans tankar om kvällens matcher.