Det är onsdag, det är precis som alltid en hel del tv-sport att välja mellan, och vi tar oss en titt på ett urval av vad man kan titta på, och spela på, denna onsdag.

Urvalet är taget från vår tv guide sektion som varje dag listar all tv-sport av värde på sin sajt.

Godbitar denna onsdag

16:00 ATP: Miami Open Viasat Sport

Idag drar storturneringen i Miami igång. En av årets största tennisturneringar. Varför inte placera ett spel på slutsegrare innan spelet drar igång idag? Bethard uppdaterar sina odds rörande vem som ska vinna efter varje speldag så man måste inte placera idag, men har man en god idé om vem som vinner ska man förstås vara det. Nadal saknas, men Djokovic och Federer är med. Dock inte idag. De högst rankade spelarna går in i turneringen framåt helgen.

19:00 Hockeyallsvenskan: Leksand-MoDo Sportkanalen

Leksand måste ta lika många poäng som Västerås gör i sin hemmamatch mot Karlskrona för att vara säkra på att få möta AIK i en matchserie om vem som ska ställas mot Mora i kampen om en plats i SHL nästa säsong. MoDo är avsågat och har inget annat än äran att spela för.

Leksand tar inga risker utan ångar på rejält samtidigt som MoDo ger upp?

20:45 Träningslandskamp: Tyskland-Serbien Cmore

Dags för den tyska maskinen att tugga igång igen efter en blytung sommar som var. Man borde i alla fall vara sugen på att stämma i bäcken lite och visa att man fortfarande är att räkna med.

Tyskland gör minst 3 mål, 2,55 UnibetJust nu 200% bonus hos Unibet. Starta konto här.