Det är inte bara slaget om topp 4 som numer verkar öppet utan även racet om ligatiteln. Efter att Liverpool gjorde vad de skulle hemma mot Norwich samtidigt som Pep och co föll på Etihad mot Spurs skiljer det bara sex poäng mellan lagen. Dessutom har Klopp och gänget en match mindre spelad.

Newcastle obesegrade i fem raka efter helgens kryss

Inledde den 26:e omgången av Premier League gjorde West Ham hemma på London Stadium mot det besökande Newcastle. För hemmalaget handlar allt för tillfället om att sluta topp 4. En placering som nu ser svårare ut att nå efter att Joe Willock med sitt kvitteringsmål precis före halvtid såg till att “The Magpies” lämnade med ett poäng och med det klättrade ytterligare ett par steg ovanför nedflyttningsstrecket. Innan kvitteringen var det Hammers Dawson som nätade för andra matchen i rad, men det räckte inte hela vägen fram till de tre viktiga poängen.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Newcastle: att vinna borta mot Brentford nästa omgång 2,95

Arsenal med ny trepoängare

I säsongens första match ägde Londonderbyt rum mellan dessa två lag på “The Bees” hemmaplan. Vann gjorde Brentford mot ett då blekt Arsenal med 2-0. För det norra Londonlaget handlar för tillfället allt om att sluta topp 4 och Champions League 2022/23. Efter helgens vinst med 2-1 ser det hoppfullt ut att de ska nå dit. Bakom målskyttet låg lagets kanske två främsta unga spelare, Saka och Smith Rowe. För västra Londonlaget var det fjärde förlusten på fem matcher och om de inte börjar ta poäng snart kan de dras med i nedflyttningsstriden.

Tävling Högsta odds Spelbolag
Arsenal: att sluta topp 4 2,35

City med 15 raka utan förlust tills Spurs kom till Etihad

En av spelårets mest dramatiska tillställningar ägde rum på Etihad när Conte och co åkte till Manchester. För alla som följde Spurs och deras framfart i Champions League 2019 och minns dramatiken lagen emellan i kvartsfinalen går det att likna vid lördagens möte. Kulusevski inledde målskyttet och var lysande på planen matchen igenom, samma med Son, men bäst av dem alla var ändå Kane som var överallt i rätt tillfälle där bollen var. Det var inte Citys kväll helt enkelt. Det var Tottenhams fronttrio som gjorde allting rätt och lämnade Manchester med tre poäng.

Glöm inte att besöka våran sida för speltips!

United ny fyra i Premier League

United med sitt spelarmaterial ska vara en utmanare om ligatiteln, men riktigt så bra har det inte gått under säsongen. Men det börjar åtminstone se mycket bättre ut än vad det gjort på länge. I veckan tog de alla tre poäng mot Brighton och i helgen åkte de till Leeds. Kopplade greppet tidigt om matchen gjorde de genom mål av Magurie och Fernandes. Leeds studsade tillbaka genom att göra två snabba kvitteringsmål, men de lyckades inte ro det oavgjorda resultatet i hamn då Fred och Elanga genom att göra varsitt mål fastställde slutresultatet till 2-4.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
United slutar topp 4 2,60