Det återstår ännu en match av Premier League omgång 15 när vi skriver sammanfattningen då Everton – Arsenal möts ikväll, men eftersom att majoriteten av matcherna är avklarade kan du läsa om helgens omgång av Premier League redan nu.

Överraskande hemmaseger för Hammers!

Chelsea spelade på lördagen sin andra bortamatch på raken. I onsdags vann de med 1-2 på Vicarage Road och låg högst upp i tabellen inför helgens Londonderby på London Stadium. Det började superbt för gästerna när Silva nickade in sitt första engelska ligamål någonsin. Inte långt därefter kvitterade Lanzini till 1-1 på straff. Innan det skulle gå till halvtidsvila skulle vi få ännu ett mål från The Blues när Mount gjorde ett av säsongens snyggaste mål. Men Hammers fortsatte i den andra halvleken att tugga på som den kollektiva lagmaskin de är och fick utdelning två gånger om vilket resulterade i tre poäng.

Premier League omgång 16 Högsta odds Spelbolag
West Ham vinner borta mot Burnley nästa omgång 1,99

Liverpool med sen seger

Det var som väntat att Liverpool skulle få det svårt mot Wolves kompakta försvar på Molineux Stadium som höll det tätt in i slutminuterna av matchen. Det är inte många gånger den här säsongen som Liverpool lämnat den första halvleken mållösa oavsett om de spelat borta eller hemma, men efter första 45 var ställningen 0-0. Gästerna var närmast att ta ledningen i andra när Diogo Jota bara hade behövt lägga bollen i hörnet till 0-1, men istället sköt rakt på Conor Coady i mitten av målet. Utdelningen kom dock i den 94:e minuten då Origi fixade trepoängaren.

Contes Spurs

Vi bjöds på ett av säsongens snyggaste mål redan 10 minuter in i mötet mellan Spurs – Canaries när Lucas Moura avfyrade ett kanonskott rakt upp i krysset, strax utanför straffområdet. Resultatet stod sig halvleken ut, Norwich var dock inte helt ofarliga då de hade en del fina chanser, men hemmalagets försvar var kompakt och höll rent. I mitten av den andra halvleken utökade Davinson Sanchez till 2-0 på hörna och tio minuter senare fastställde Son slutresultatet till 3-0. Tottenham har nu tre raka segrar på hemmaplan och börjar närma sig toppen av tabellen.

Premier League omgång 16 Högsta odds Spelbolag
Tottenham vinner borta mot Brighton nästa omgång 2,39

Premiärseger för Rangnick!

Det var ett svårtuggat defensivt Palace som Rangnicks United hade problem med den första halvleken igenom trots stor dominans och fina chanser från b.l.a Fernandes. Bortalaget inledde starkt i andra och hade mest bollinnehav. Det förhindrade Red Devils från att skapa något fram till att Telles på frispark i minut 69 träffade ribban, vilket senare ledde till att hemmalaget hittade tillbaka till sin dominans från den första halvleken. Skillnaden var nu att det även skulle ge utdelning. Fred blev matchhjälte när han på pass av inbytte Greenwood satte dit matchens enda mål i 77:e minuten.