Omgång 11 av Premier League innehöll Contes första match som huvudtränare för Tottenham Hotspur. Ligaledarna Chelsea skulle enkelt städa av Burnley hemma och på London Stadium var det ett slag om toppstriden mellan Hammers - Liverpool som väntade. Läs allt om de största händelserna från omgång 11 här.

Manchesterderbyt!

Som det har sett ut i United den senaste tiden var det på förhand inte helt omöjligt att gissa sig till var det här skulle sluta. Det var egentligen från första stund City som tog tag i matchen. Det dröjde bara sju minuter innan de ljusblåa hade tagit ledningen genom ett självmål av Bailly. Fortsatte dominera matchbilden gjorde gästerna med några få undantag där hemmalaget hade en fin chans att kvittera genom att Greenwood hade öppet mål, men missade. 2-0 genom Bernardo Silva kom innan den första halvleken var avslutad. Andra halvleken fortsatte Pep och co sin dominans.

Enda ljuspunkten i Manchester United var De Gea som stod för en fantastisk insats.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Manchester vinner Premier League 2021/22 1,75

Chelsea tappade hemma

Helt rättvist var det inte att det skulle sluta oavgjort på Stamford Bridge. Majoriteten av bollinehavet och målchanserna hade det blåa Londonlaget. Chelsea tog efter att de pressade Burnley ledningen genom Kai Havertz som i Lukakus skadefrånvaro hade tagit hans roll. Den 22-årige tysken kunde på ett inlägg från Reece James nicka in 1-0. Målchanserna fortsatte att skapas av hemmalaget i den andra halvleken och 2-0 hängde i luften. Trots bra lägen stoppade Nick Pope allt som kom hans väg. Istället var det besökarna som skulle få utdelning. Jay Rodriguez styrde via nick bollen vidare till Matej Vydra som såg till att sätta den till 1-1.

Vinnare Premier League Omgång 12 Högsta odds Spelbolag
Chelsea vinner mot Leicester nästa omgång 1,83

Contes premiär mot Everton

Tycker mig börjar skönja sakta att laget börjar anpassa sig till Contes spelsystem. Det var ett Spurs som pressade Everton, men efter att Mou och Nuno varit där med sitt sätt att spela fotboll är det ett Tottenham som har det svårt att hitta tillbaka till att vara bra i offensiven. Slutprodukten fanns inte där då både Kane och Son var osynliga. Ett skott i stolpen var vad som registrerades av Lo Celso. Son som annars är så bra när han kommer från kanten sköt i ett sådant läge denna gång utanför. Alltjämt slutade det 0-0 på Goodison Park.

West Ham trea

Det var i söndags dags för Moyes vinnarmaskin att testas på riktigt. Testet skulle bli mot ett Liverpool som inte har förlorat en match på hela säsongen hittills och som gick mot klubbrekord, att inte förlora på 26 raka matcher. Men Hammers som ställde upp med samma solida startelva som vid förra omgångens vinst mot Villa ville annorlunda. Första målet för West Ham kom redan efter 4 minuter när Alisson styrde in den med handen i eget mål. Kvitteringen kom precis innan halvtid från Alexander-Arnold. Men närmare ett poäng än så kom aldrig Klopp och co.

I andra halvleken gjorde hemmalaget två mål inom loppet av 7 minuter. Divock Origis reducering under de tio sista minuterna till 3-2 snyggade till siffrorna något, men det var allt.

Vinnare Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
West Ham vinner Premier League 2021/22 45,00

Omgångens snyggaste mål gjorde Leicesters Harvey Barnes när han kvitterade till 1-1 mot Leeds.

Övriga händelser sedan senaste omgången

Newcastle anställde Eddie Howe som ny huvudtränare.

Norwich sparkade trots att de tog sin första vinst för säsongen borta mot Brentford tränaren Daniel Farke.

Aston Villa har haft en tung period och efter att de föll i fredags borta mot Southampton fick inte längre deras tränare Dean Smith fortsatt förtroende.