United och Arsenal drabbar samman i ett hett möte där det är en pressad Mourinho som måste vinna. Det blir dock ingen lätt uppgift med tanke på att man tar emot ett Arsenal som inte förlorat i Premier League sedan augusti. För att göra matchen mer spännande har Betfair valt att boosta oddsen rejält på båda lagen. Uniteds odds ligger vanligen på 1,86 men nu får man 10 gånger pengarna istället. För Arsenal har spelbolaget gått ännu högre och höjt från 4,0 till hela 18 gånger insatsen. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

* Skapa ett nytt konto hos Betfair
* Använd koden ZFBMGW vid registrering
* Placera ett singelspel på seger för Manchester United eller Arsenal
* Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

Får Mourinho sparken vid förlust?

Rykten har florerat hela säsongen men Uniteds styrelse har visat prov på tålamod med deras portugiske tränare. Frågan är bara om man har samma tålamod vid en förlust mot rivalen Arsenal. United är sjua i tabellen och en förlust skulle innebära att man är hela elva poäng ifrån den sista platsen i Champions League. Efter 14 spelade matcher laget tappat poäng i åtta och blivit nollade fyra gånger på hemmaplan. Dessutom har man -1 i målskillnad och det verkar långt ifrån råda någon harmoni i omklädningsrummet där storstjärnan Paul Pogba och Mourinho sägs ha hamnat i dispyt mer än en gång.

Kan Arsenal fortsätta sin fina trend?

“The Gunners” inledde säsongen med två raka förluster mot City och Chelsea och då var det knappast någon som trodde på ett Arsenal som skulle vara med och slåss om platserna i Champions League. Sedan dess har man spelat 18 tävlingsmatcher, inte förlorat en enda gång och har 12 matcher utan förlust i ligaspelet. Unai Emerys mannar har verkligen något på gång och det ser ut som fansen på Emirates njuter igen. Nu väntar en tuff bortamatch men om Arsenal spelar som mot Tottenham i Londonderbyt senast har man goda möjligheter att få med sig tre poäng.