2016 ser ut att bli ett riktigt roligt sportår för oss sportfantaster. Den stora höjdpunkten är såklart EM 2016 men vi har också ett stundande Olympiska Spel i Rio de Janeiro. Förutom det så är vi precis inne i slutspurten för fotbollssäsongen med cupfinaler, Champions League final och mycket mer.

 

Det finns många spelbolag som storsatsar inför alla stora evenemang i sommar och ett av dom är OddsAutomaten. OddsAutomaten är ett nytt spelbolag som släpptes så sent som i Februari 2016 men har tagit bettingvärlden med storm. De erbjuder en något annorlunda sportprodukt där de har största fokus på livebetting, användarvänlighet och roliga kampanjer. Vi på Betting.se tycker att det är få spelbolag som kan mäta sig med OddsAutomatens sportprodukt i mobilen och tablets och man märker verkligen hur hela sajten är byggd med tanken mobile first hela tiden.

Vi tycker helt enkelt att OddsAutomaten är ett spelbolag som verkligen är värt att hålla koll på och kan bli något riktigt stort!

Oddsautomaten bonus

När du registrerar dig hos OddsAutomaten finns det en mycket bra bonus att hämta hem. Som sportspelare kan du få din insättning dubblad till hela 1200 kronor! De brukar också ge ut roliga kampanjer på sportevenemang. Villkoren på OddsAutomatens kampanjer och bonusar brukar vara helt okej - välkomstbonusen behöver omsättas 8a gånger till ett odds på minst 2.0.

[bookmaker_bonus id=35]

Vill du istället spela casino får du först och främst 125 gratissnurr utan insättning och sedan ytterligare chans på 250 samt 6000 kronor till i bonus.

OddsAutomaten i korta drag

OddsAutomaten är ett spelbolag som har fokuserat mycket på att erbjuda en snygg och fräsch hemsida som skall vara superenkel att använda. Men det utan att göra spelupplevelsen sämre på något sätt, snarare tvärt om. Man har också fokuserat mycket på lite roligare funktioner som t.ex. Double Down - en funktion där du kan dubbla din insats innan starten på andra halvlek till samma odds som du la på innan matchen började. Läs en fullständig recension av OddsAutomaten här.