Det kommer alltid nya ATP-turneringar i tennis. Nästan i alla fall. De absolut flesta av årets veckor har turneringar, och den här veckan är inget undantag. Finns det några odds då på vem som vinner veckans turneringar i Estoril och Munchen? Givetvis. Och vi tar oss en titt på dem. 

Zverev favorit enligt Bethards odds

Otroligt nog är Alexander Zverev fortfarande världstrea, trots att hans säsongsinledning varit så usel att det emellanåt nästan blivit genant. Han kommer tappa massor av poäng nästa vecka när hans 1000 poäng från titeln i Madrid förra året försvinner, och sen kommer raset fortsätta om han inte börjar komma igång igen.

Bra läge att just komma igång den här veckan kanske. Han deltar i turneringen i Munchen, ofta en av årets svagaste turneringar sett till startfältet, och trots sin usla form är han favorit till titeln.

Spela på att Zverev vinner till 3,50 hos Bethard

Startfältet i Munchen är inte starkt, men det kunde varit värre. Det finns några utmanare.

Roberto Bautista, 5,50

Karen Khachanov, 7,00

Kyle Edmund, 10

Marco Cecchinato 12

Det skräller ofta till i den här typen av turneringar, men den här veckan tror jag faktiskt att någon av ovanstående spelare vinner. De är så pass många dugliga spelare att någon av dem säkert får till det. 

Lågt odds på Tsitsipas i Estoril

Vi rullar vidare till Estoril där vi har en nästan lika klar favorit som i Munchen. Stefanos Tsitsipas, som nu borde vara poängsugen efter att ha tappat en del poäng veckan som var då hans finalplats i Barcelona från förra året försvann, spelas just nu till 3,75 hos Bethard.

Spela Tsitsipas till 3,75 hos Bethard

Men precis som i Munchen, utmanare finns, och om Zverev kändes som ett vettigt favoritspel i Munchen känns Tsitsipas som ett lite mer tveksamt sådant i Estoril.

Fabio Fognini, 4,75

Gael Monfils, 6,50

David Goffin, 13

Dusan Lajovic, 13

Lite oklarheter kring samtliga utmanare faktiskt.

Lajovic var i final i Monte Carlo. Var det en lyckträff eller är han att räkna med som en utmanare i mindre turneringar nu? Kanske, men mer troligt, kanske inte.

Goffin, hemsk form, men någon gång kommer han få ordning på det och kanske lite läge den här veckan när det är en mindre turnering där han kan få spela in sig med lite enklare motstånd i början.

Monfils har varit jättebra i år, men nu kommer han tillbaka från ett av alla sina skadeuppehåll. Oklar nivå på honom. Han har ännu inte spelat på grus i år.

Fognini, fantastisk vecka i Monte Carlo där han vann sin karriärs överlägset största titel. Han lämnade sen återbud till Barcelona veckan som var och ja, hur är han den här veckan? Oklart.

Många oklarheter, men jag hade nog valt Goffin till 13 gånger pengarna. Han är inte underlägsen någon av de andra och om han hittar sitt spel kan oddset vara en rejäl lyckträff.

Spela Goffin till 13 gånger pengarna hos Bethard

Starta gärna ett konto hos Bethard för att ta del av oddsen ovan. Noterbart också att man uppdaterar sina liveodds varje dag under veckan så man måste inte spela innan allt börjar. Man kan vänta någon dag innan man placerar sina insatser. En bra service det. Dessutom, när det gäller matchoddsen på ATP-touren har Bethard högst återbetalning av alla spelbolag. Högst odds alltså, och höga odds innebär i längden mer pengar i plånboken. Just nu kan man få 500 kronor i boost om man startar ett konto via oss på Betting.