Justin Bieber har sagt i media att han vill göra upp med Tom Cruise i en MMA fight, därmed är årets största händelse i kändisvärlden i centrum. Nu är det upp till Tom Cruise att svara på om han kommer att ställa upp eller inte. Om Tom Cruise ställer upp så har vi en av världens genom tiderna mest oväntade fighter att se framemot. Faktum är att du faktiskt redan idag kan gå in och lägga ett spel på den du tror kommer att vinna hos Unibet. Favoriten sett till oddsen att vinna fighten är i dagsläget Tom Cruise.

Här kommer du till Unibet!

Hur du lägger ett bet på fighten hos Unibet

Unibet erbjuder i dagsläget odds på matchen, även om inget är bestämt ifall matchen kommer att äga rum eller inte.

För att lägga odds på matchen måste du ha ett konto hos Unibet. Det kostar ingenting att skapa ett konto, men för att lägga bets måste du ha pengar på spelkontot. Efter att du har gjort en insättning kan du placera ditt spel på Justin Bieber mot Tom Cruise fighten.

Följ dessa enkla steg för att lägga ett spel på fighten:

  • Logga in på ditt Unibet konto.
  • Gå till ”Odds” knappen.
  • Skriv Bieber eller Cruise i sökfältet eller scrolla ner till ”Underhållning och Specialer”
  • Nu scrollar du ner till ”Globalt” och där kan du välja ”Celebrity Fight: Tom Cruise vs Justin Bieber”

Vem kommer att vinna fighten?

Oddsen är i Tom Cruise favör som vi nämnde tidigare. Vad gör Tom Cruise till favoriten? Alla som har sett hans filmer vet hur grym han är att fightas på vita duken. Frågan är om det är tillräckligt med bevis för att göra honom till favoriten att vinna. Tom Cruise är 56 år, snart 57. Justin Bieber är desto yngre, 25, det är alltså en stor åldersskillnad mellan de två. Justin Bieber är i riktigt bra form och har tränat boxning med kanske den bäste genom tiderna, Floyd Mayweather Jr. Med den träningen är Justin Bieber i riktigt bra form och har en god chans att vinna fighten.

Vad gör Tom Cruise till favorit?

Spelbolagen har satt oddsen på Cruise i egenskap av att de ser honom som starkare mentalt och fysiskt. Det Bieber har bevisat de senaste åren är att han kan övervinna det mesta. Han har övervunnit både depression och missbruksproblem, och är därför idag starkare än han någonsin varit.

Tom Cruise

Längden är en annan fördel som Bieber har över Cruise. Han är nämligen hela fem centimeter längre. Desto längre man är desto längre når man med sina slag. Det betyder att det blir enklare för Bieber att undvika slagen från Cruise. Det finns otaliga exempel där matcher i UFC har avgjorts med just fördelen att nå längre med slagen.

Hur uppstod idéen bakom fighten

Bakgrunden till all hype kring matchen uppstod från en tweet skriven av Justin Bieber den 10:e juni. I tweeten skriver han att han utmanar Tom Cruise på en fight. I samma fight taggade han Dana White, där han frågade om Dana kan tänka sig att arrangera matchen i en UFC gala.

Inget har konstaterats om varför Justin Bieber utmanar Tom Cruise att gå fighten mot honom. Någon som reagerade på Bieber’s tweet var ingen mindre än UFC’s megastjärna Conor McGregor där han tweetade tillbaka att han kan arrangera fighten.

McGregor mot Mark Wahlberg

I all denna hype som uppstod med Bieber’s tweet passade McGregor på att utmana Mark Wahlberg i en fight på samma event. Egentligen är det ingen överraskning att Conor går ut med kontroversiella tweets eftersom han är känd för det.

Men tweeten där han utmanar Mark Wahlberg var ingen spontan reaktion på Bieber’s tweet. Det hela är välplanerat eftersom att McGregor alltid har velat äga aktier i UFC, och Mark Wahlberg håller en del av aktierna i UFC, så McGregor hoppas att Wahlberg kommer att satsa en del av sina aktier i matchen mot McGregor.

Du kan idag gå in på Unibet för att betta på vem du tippar kommer att vinna i matchen mellan Justin Bieber och Tom Cruise. Du har även möjligheten att gå in och betta på vinnaren mellan Conor McGregor mot Mark Wahlberg. Skulle inte någon av fighterna bli av får du hela beloppet du lagt som insats tillbaka.

Missa inte McGregors nästa fight 23/1-21: Odds & Speltips Dustin Poirier vs Conor McGregor