Nu när åttondelsfinalerna i Allsvenskan är avklarade har de tre topplagen Timrå, Karlskoga och Björklöven fått välja sina motståndare i kvartsfinalerna. Timrå som vann serien valde att möta AIK, Karlskoga valde Västerås och Björklöven, Mora. Eftersom att Södertälje var det sista laget att välja ställdes de automatiskt mot Västervik. Vi har tippat hur det slutar.

AIK vs Timrå

  28/3, 18:00 

Oddsen uppdaterades 28/3

1X2 Högsta odds Spelbolag
AIK 4,30
Oavgjort 5,20
Timrå IK 1,57

Det var som vi tippade Timrå som vann bortamötet i fredags och med segern gick de upp i en ledning med 2-1 i matcher. Men de två senaste matcherna har varit tajta tillställningar som slutat med uddamålsvinst. Timrå tryckte gasen i botten i första mötet då de vann med hela 5-1. Har de kapaciteten att göra det ikväll igen? Vinst här och de är vidare till semin.

Speltips: AIK - Timrå. Söndag, 28/3, 18:00

Vi tippar Timrå som vinnare under ordinarie matchtid. AIK gjorde det bra mot Timrå genom att vinna en match, men vi tippar inte de kommer att orka stå emot Timrå ikväll trots fördelen av hemmaplan. 

Hos Casumo* får du oddset 1.57 på detta spel.

Till Casumo

Läs även våran genomgång av SHL-säsongen!

Mora IK vs IF Björklöven

  28/3, 18:00 

Oddsen uppdaterades 28/3

1X2 Högsta odds Spelbolag
Mora IK 3,40
Oavgjort 4,20
IF Björklöven 1,88

Mora inledde bäst i senaste mötet på hemmaplan genom att ta ledningen med Isak Garfve tidigt i första perioden för att sedan hålla den perioden ut. Men andra perioden var helt och hållet Björklövens och här visade de hur pass starka de kan vara på bortaplan när Umeå-laget stod för hela fyra mål, efter det återhämtade sig aldrig Mora igen.

Speltips: Mora IK - IF Björklöven. Söndag 28/3, 18:00

IF Björklöven vinner borta mot Mora IK under ordinarie matchtid och blir ikväll klara för semin. Tyckte att de i senaste mötet visade i andra perioden hur pass starka de är när det verkligen gäller. Grymt bra insats och detta kommer de bygga vidare på i kvällens möte.

LeoVegas* ger dig oddset 1.88 på detta spel.

Till LeoVegas

Västerås IK - BIK Karlskoga

  29/3, 19:00

Oddsen uppdaterades 29/3

1X2 Högsta odds Spelbolag
Västerås IK 2,76
Oavgjort 4,30
BIK Karlskoga 2,19

Västerås tog tillvara på fördelen av att spela hemma i lördags då de vann med 5-3 och utjämnade därmed matchserien till 1-2. Bäst poängmässigt i hemmalaget var Alexander Lunsjö som stod för två mål och en assist. Starkt av Västerås att komma tillbaka efter två raka förluster.

Speltips: BIK Karlskoga - Västerås IK

Vi tippar att Västerås seger i förra mötet kommer att bli deras enda i den här matchserien. Karlskoga har varit det klart bättre laget trots det senaste bakslaget. Så vårat tips är att de kommer tillbaka stärkta ikväll och tar sig till semin.

Unibet* ger dig oddset 2.19 på detta spel.

Till Unibet

Läs allt om NHL!

Västerviks IK vs Södertälje SK 

  29/3, 19:00 

Oddsen uppdaterades 29/3asdf

1X2 Högsta odds Spelbolag
Västerviks IK 2,18
Oavgjort 4,10
Södertälje SK 2,75

Starkt av Västervik att komma tillbaka och vinna två raka matcher efter att de i det första mötet åkte på en förlust med 4-2 i Södertälje. Har ikväll återigen fördelen av att spela hemma. Det tippar vi att de gör det mesta möjliga av, för ett avgörande möte i Södertälje kommer de att försöka undvika. 

Speltips: Västerviks IK - Södertälje SK

Vi tippar att det blir Västervik som vinner under ordinarie tid i kvällens möte mellan Västerviks IK och Södertälje SK. Dels för att Södertälje har stora problem med Västervik på bortaplan och även för att Västerviks senaste segrar har sett så självklara ut. De är ett lag med momentum och självförtroende.

Casumo* ger dig oddset 2.18 på detta spel.

Till Casumo

   18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se