Det drar ihop sig till slutspurt i Monte Carlo. Bethards odds är uppdaterade, och vi tar oss en snabbtitt på hur det ser ut inför helgen.

Nadals favoritskap växer

Rafael Nadal var storfavorit inför denna mastersturnering, men nu har hans odds sjunkit brutalt. Han har kört över sina två motståndare hittills. Roberto Bautista fick två gem i onsdags, och under torsdagen fick Grigor Dimitrov fem gem. Det fanns vissa små frågetecken kring Nadals nivå inför veckan, men nu är de utan minsta tvekan utraderade. Med den nivå han visat hittills blir han extremt svårslagen.

odds

Nadal vinnare Monte Carlo, 1,40 - Spela på Bethard

Värde i Djokovic odds?

Allt handlar om två spelare, åtminstone om man ska tro Bethards odds just nu inför kvartsfinalerna. Nadal är enorm favorit, Novak Djokovic är den enda som kan utmana. Han var inte bra mot Philipp Kohlschreiber i sin första match i turneringen, men under torsdagens åttondelsfinalspel imponerade han och känslan är att han kommer växa in mer och mer i turneringen. Bara tre gem släppta till Taylor Fritz i åttondelen och även om Nadal varit helt överlägsen på grus i många år, när de väl har mötts har Djokovic ofta haft ganska god kontroll på sin rival. Kanske lite värde på Djokovic just nu.

Spela Djokovic som slutsegrare till 3,50 här!

Övriga spelare som är kvar inför kvartsfinalerna har just nu dessa odds.

Daniil Medvedev, 21

Borna Coric, 23

Dusan Lajovic, 26

Fabio Fognini, 29

Lorenzo Sonego, 34

Guido Pella, 51.