Färöarna-Sverige, Sverige vinner med 4-5 mål någonting? I forntiden kanske. Nu i verkligheten? Absolut inte. 

Sverige ligger just nu bra till för att kvalificera sig för EM 2020 i fotboll. Landslaget ligger trea i gruppen på samma poäng som Rumänien.

Spanien leder stort och kommer inte fångas in, så det blir för Sverige att försöka peta ner Rumänien och därmed kvalificera sig som grupptvåa. Två poäng bakom skuggar också Norge.

Noterbart i sammanhanget att Sverige avverkat tuffa bortamatcher mot Norge och framför allt Spanien. Man har visserligen Rumänien kvar borta, men Rumänien har ännu inte mött Spanien. Det gör de i en kommande omgången, så om Sverige gör det man ska mot Färöarna kommer man troligen kliva upp på andra plats med åtminstone ett par poängs marginal. 

Över 80% chans att Sverige slår Färöarna

Hur är då Sveriges chanser? Man är stora, stora favoriter, men segern är inte given.

Här har vi de högsta matchoddsen just nu och oavsett vilket spelbolag man vänder sig till så spelas Sverige till över 1.20 gånger pengarna. Det är alltså över 80% chans att vi vinner enligt oddsen, men inte mer än så.

Nästan en gång på fem förväntas vi, om man ska tro oddsen, tappa poäng mot Färöarna borta.

1X2 odds, Färöarna - Sverige, Tor 5 sep 2019 at 20:45

Färöarna

Lika

Sverige

Drygt 80% chans att vinna matchen, men hur många mål vinner vi med i snitt då?

Svaret på den frågan, om man ska tro spelbolagen, är att vi vinner med i snitt 1,75 mål. Nu går det givetvis inte att vinna med just 1,75 mål, men det är ett spelobjekt inom asian handicap som bara blir större och större inom spelvärlden.

Läs gärna vår guide om hur asian handicap fungerar.

TV4 sänder Färöarna-Sverige

Matchen mellan Färöarna och Sverige spelas nu på torsdag den 5:e september klockan 20:45.

Om man vill se matchen på TV är det TV4 eller Cmore fotboll som gäller. Man kan givetvis också se matchen på livestream via Cmore.

Letar du efter mer spel-läsning här på Betting.se rekommenderar vi att titta in på den här sidan om speltips och den här med bra bettingbonusar.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller