Det är helg, det är massor av sport, det finns en enorm mängd odds att grotta ner sig i. Vi tar oss en titt på vad som kan spelas på helgens godbitar med odds från Betway som just nu erbjuder en fin oddsbonus.

Lördag 13:30 - City återställer ordningen?

Efter onsdagens sjuka möte i Champions League möts de nu igen. Tottenham lyckades på något osannolikt sätt slingra sig vidare då, vad händer nu? Återställer City ordningen, eller är de fortfarande i chock sen i onsdags?

 odds

Lördag 16:00 - MFF hittar vinnande spåret?

Blytung inledning för Allsvenskans stora favorit Malmö FF. Vågar man lita på att de snart kommer igång, kanske redan på lördag? Helgens motståndare Sirius är tvärtom ganska nederlagstippade den här säsongen, men har fått en flygande start. Nu dags för deras andra match på sin halva nya arena, Nya Studenternas. Halva är byggd, halva klar till nästa säsong. Hur kommer Sirius prestera på sin byggarbetsplats? Det gick i alla fall bra i premiärmatchen, men nu är motståndet ett annat.

Få 100% bonus upp till 1000 kronor hos Betway

Söndag 14:30 - Bra odds på Everton?

Det var väl ingen som förstod hur det gick till när Ole-Gunnar Solskjaer kom in och fullkomligt vände på steken för Manchester United. Är den senaste tidens förluster ett tecken på att det nu jämnar ut sig lite?

Söndag 15:00 - SM-final 1!

 Djurgården lyckades till slut kravla sig förbi Färjestad i semifinalen, efter mycket om och men, minst sagt. Dränerade på energi nu? Eller har de fördel av att ha matchtempot uppe medan Frölunda kommer ha vilat en vecka? Match 1 spelas i Göteborg, och Frölunda är just nu stora favoriter.

Betway
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Kundtjänst 24/7
Brett utbud av sporter