Det stormar i tennisvärlden denna lördag. Fabio Fognini har precis krossat Rafael Nadal och även om en match inte ändrar så mycket, man måste nog ändå uppdatera Fogninis odds gällande Franska Öppna lite grann.

odds

Fognini närmar sig toppen

Fognini är rankad precis innanför de 20 bästa i världen under den här veckan, men vinner han finalen i Monte Carlo imorgon söndag, vilket han är storfavorit till, så kommer han landa på plats 12. Endast fem ynka poäng från plats 11 dessutom och det är faktiskt fullt realistiskt att han kommer kunna nosa på att vara topp-10 innan det är dags för Franska Öppna om drygt en månad. I teorin skulle han till och med kunna bli kvartsseedad, och det i kombination med att han idag gjorde något som det är ytterst få, kanske bara en, tidigare gjort inom tennisen. Att krossa Nadal på grus utan att Nadal är skadad. Han ska ses med en viss respekt nu, Fognini.

Bet365 på tårna

Några spelbolag har varit rejält på tårna under eftermiddagen och snabbt justerat sina odds på Fognini som slutsegrare i Franska Öppna. Världens största spelbolag Bet365 har exempelvis sänkt sitt till 34 gånger pengarna. Samma sak med Bethard som och har 34 gånger. Även Betway har sänkt, 51 gånger pengarna där. På Betfairs oddsbörs, där man ofta hittar de allra högsta oddsen på slutsegrare, kan man just nu spela Fognini till 70 gånger pengarna.

Unibets odds sticker ut

Men så finns det spelbolag som inte tagit notis av Fogninis framgång, eller kanske snarare, de har inte hunnit uppdatera sina odds. Unibet är de som slarvat mest. Där kan Fognini fortfarande spelas till samma odds som inför den här veckan, 101 gånger pengarna. Han står i samma odds som Kevin Anderson, Grigor Dimitrov och Borna Coric. Inget ont om dessa spelare, men de har inte riktigt gjort något i närheten av det som Fognini gjorde idag, att fullständigt köra över tidernas bästa grusspelare.

Fognini kommer absolut inte kliva in i Franska Öppna som någon favorit, men efter dagens prestation kommer han gå in som en utmanare, och när Unibets odds just nu säger 101 gånger pengarna, då kan det vara en mycket god idé att överväga en investering.

Om man ännu inte har konto hos Unibet kan man just nu dessutom få 200% bonus upp till 2000 kronor via oss här på Betting. Bara att följa länkarna här på sajten i så fall. 

Spela Fognini till 101 gånger pengarna hos Unibet

Unibet
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta