Vi går igenom de bästa oddsen och nyheterna inför returmötet i Europa Conference League mellan Djurgårdens IF och Lech Poznan. DIF har ett 2-0-underläge att hämta upp efter den första matchen nere i Polen förra veckan. Vi får trevliga odds på att vändningen blir ett faktum.

Spela på Djurgården - Lech Poznan hos Expekt!

Odds på Djurgården - Lech Poznan

Klockan 18.45 på torsdag sparkar vi igång matchen på Tele2 Arena och vi ska här ta en närmare titt på intressanta odds inför den avgörande kampen om vilket lag som får spela i kvartsfinalen.

Ni får 7,00 i odds på Djurgården att ta sig vidare här (To Qualify) hos Bet365. Vid avspark inför det första mötet låg oddset på strax över 2,00. 

Marknaden tror på en lite mer öppnare tillställning här än den nere i Polen. "Båda lagen göra mål" finns till 1,75 hos Unibet och för över 2.5-linan får man dubbla pengarna i skrivande stund.

Unibet* har redan odds ute på målskyttar till matchen och störst favorit här är inte helt oväntat Lech Poznans svenske striker, Mikael Ishak som står i 2,85. Men det är jämt, vi har Victor Edvardsen till 3,05 och samma odds på Jacob Bergström.

Speltips till matchen finns uppe att läsa och "Stoppol0ss" tror att DIF kan bjuda på ny stark prestation inför hemmafansen.

Livestream Djurgården - Lech Poznan

TV6 och Viaplay streamar även det andra mötet mellan Djurgården och Lech Poznan. Vill man få tillgång till gratis livestreaming till mängder av fotbollsmatcher i världen rekommenderas att läsa mer om vilak spelbolag som erbjuder vad.

Möjliga startelvor Djurgården - Lech Poznan

DIF kan glädjas åt att Rasmus Schuller är tillbaka efter att ha varit avstängd i det första mötet, men Victor Edvardsen missar då kan onödigt blev avstängd från bänken efter gult kort. Vi tänker att lagen kan komma att ställa upp enligt följande på torsdag:

Widell-Zetterström, Johansson, Danielsson, Moros, Andersson, Eriksson, Schuller, Berg, Asoro, Bergström, Wikheim

Bednarek, Salamon, Millic, Dagerstål, Rebocho, Karlström, Kvekvestiri, Murawski, Sousa Ba, Ishak

FAQ: Djurgården - Lech Poznan

Få svar på de vanligaste frågorna om Djurgården - Lech Poznan 2023.

När spelas Djurgården - Lech Poznan?

Matchen spelas den 16 mars 2023 klockan 18.45.

Var kan man se Djurgården - Lech Poznan?

TV6 och Viaplay har rättigheterna till matchen.

Vilka är favoriter mellan Djurgården och Lech Poznan?

Det är så gott som helt jämna odds mellan lagen i det andra mötet.

Var hittar man speltips på Djurgården - Lech Poznan?

Ni hittar Europa Conference speltips här.