En hel del intressanta lag att spela på i division 5

De har nu valt att erbjuda sina spelare odds på division fem fotboll i Sverige. Här kan verkligen vilket lag som helst vinna, det kommer vara båda roligt och svårt att gissa rätt på vilket lag som plockar hem seriesegern. Men framförallt får du en bra anledning att gå och följa ditt lokala klubblag.

https://youtu.be/36ofuSYdhpQ

Händelser som denna är vardagsmat i division fem, som ni kan tänka er är det en fantastiskt rolig serie att följa då den kommer att bjuda på mängder av oväntade saker.

NordicBet är unika

Det är det enda spelbolag som erbjuder odds på så låga divisioner, detta gäller inte enbart fotboll utan även hockey. Fast där ner till division två, vilket inte är så konstigt då den lägsta divisionen i ishockey på många ställen i landet är tre.

Sportbonus

Annonce

Få 1000 kr extra att spela för hos Nordicbet!

  1. Öppna ett konto hos Nordicbet genom Betting.se
  2. Gör en insättning på minst 100 kr.
  3. Klicka dig under ditt konto och ''Tillgängliga bonusar'' där du väljer den aktuella sportbonusen
Omsättningskrav: 8.00x bonus till minsta oddset 1,80.Du måste omsätta 8000 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Villkor och krav: Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Compliance: 18+ | Endast nya spelare | Min. insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 8x inom 60 dagar | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

18+ | Regler och villkor gäller.


Om du inte redan är kund hos NordicBet och vill stötta ditt lokala klubblag, registrera dig här och ta del av välkomstbonusen på 100% upp till 1000 kr på din första insättning. Lycka till!