Landslagsuppehåll och vi inväntar det svenska landslagets tuffa uppgift mot Frankrike i VM-kvalet på fredag. Tills vidare lägger vi istället fokus på en intressant träningslandskamp på Amsterdam Arena!

Nederländerna – Belgien | Avspark 20.45

Stormatch vankas i Amsterdam när Nederländerna tar emot Belgien i en spännande träningslandskamp. Lagen ska nu ta chansen att förbereda sig inför veckans kommande VM-kvalmatcher där Nederländerna gästar Luxemburg och Belgien tar emot Estland, båda på söndag.

Nederländerna spelar som bekant i grupp A tillsammans med bland andra Sverige och Frankrike. Laget finner vi på tredjeplatsen med 4 poäng efter 3 matcher och mot Luxemburg på söndag ska man bara få med sig 3 poäng.

Senast förlorade laget mot Frankrike med 0 – 1 på hemmaplan och ikväll ska man försöka vässa formen inför kommande VM-kvalmatcher när ett starkt Belgien kommer på besök.


Belgien toppar grupp H med maximala 9 inspelade poäng. Det stjärnspäckade laget besegrade senast Gibraltar borta med 0 – 6 och inför VM-kvalmatchen mot Estland på söndag råder det inga tvivel om var poängen hamnar.

Belgien är det klart starkare än dagens Nederländerna och såklart även klara favoriter till segern ikväll. Belgien ska kunna vinna denna kamp mot ett Nederländerna som inte är sig likt, dock är träningslandskamper alltid svåra att bedöma och ett kryss hade inte förvånat!

CherryCasino ger fina odds på rakt spel i matchen!

Nederländerna – 2.80 | Oavgjort – 3.35 | Belgien – 2.40