Blir det någon tennissäsong i år? Det kan man verkligen undra, men chansen verkar ändå hygglig. Låt oss ta en titt på vad oddsen visar!

Coronaviruset stoppar den mesta idrotten och så även ATP- och WTA-touren. Några Grand Slam-turneringar planeras än så länge att spelas senare i år.

Wimbledon har meddelat att de inte kommer försöka arrangera sin turnering senare i år. Kanske beror det delvis på att de verkar vara det enda sportevenemanget i hela världen som faktiskt hade en pandemiförsäkring.

Specialodds på tennissäsongen 2020

Bwin har en hel del odds ute på hur säsongen ska börja och sluta.

Kommentarerna kommer från vår tennisexpert David Thorstensson.

David Thorstensson

Nästa ATP/WTA-match som spelas (ej Challenger)
Innan 1 juni 2020 23.0
1 juni - 31 juli 2020 2.87
1 augusti - 31 september 2020 3.25
1 oktober - 31 december 2020 4.00
1 januari 2021 eller senare 5.00

Davids kommentar:

– Allt är inställt till i början av juli så innan dess, det kan väl i princip inte hända. Relativt otroligt också att det går igång i juli skulle jag säga.

– Det realistiska är nog att US Open kan bli av eller kanske möjligen en förturnering till US Open men US Open, ja kanske. Med andra ord, augusti i så fall.

– Om jag fick välja är dock valet givet. Att hela den här säsongen ställs in till 5 gånger pengarna, det är faktiskt hur bra som helst. Det är kanske inte 50% chans att det blir så, men inte långt därifrån.

Tennissäsongen drar igång först 2021? Det ger 5 gånger pengarna hos Bwin*

Vår tennisexpert lutar åt att hela säsongen kan bli inställd i år, vad tror du?
US Open-vinnare utses i september 2020
Ja 2.75
Nej 1.40

Davids kommentar:

–Jag skulle hellre spela på Ja än Nej kanske, men väldigt svårt att avgöra. Mycket måste nog klaffa för att US Open ska bli av på utsatt tid trots allt.

Franska Öppna-vinnare utses i oktober 2020
Ja 2.50
Nej 1.48

Davids kommentar:

– Nej, det tror jag inte. Det främsta skälet till det är att spelarna inte vill spela Franska Öppna i september. Turneringen är planerad att starta bara en vecka efter US Open.

– Den enda möjligheten för att Franska Öppna ska bli av i oktober är nog att US Open blir inställd och att US Open ska bli inställd, men Franska Öppna ska kunna spelas, osannolikt ändå.

Inget Franska Öppna i oktober ger 1.48 i odds hos Bwin*

Schemat blir tajtare att få till för varje dag som går, vad det verkar...
Vem tar första ATP-singeltiteln av dessa?
Rafael Nadal 2.10
Novak Djokovic 1.65

Davids kommentar:

– Djokovic ska nog allt vara lite större favorit. Mycket stor möjlighet att den första stora turneringen som spelas är på hardcourt och då är Djokovic alltid jättefavorit.

Novak Djokovic - Antal Grand Slam-titlar 2020
1 1.50
2 3.00
3 8.00

Davids kommentar:

– Ja, det är ju mycket som ska klaffa för att Djokovic ska ta tre i alla fall, det kan man ju säga. Dels ska både US Open och Franska Öppna bli av, och dels ska han vinna dem båda under loppet av endast fem veckor i två olika världsdelar.

– Det blir ju lite tårta på tårta här, alla spel hänger ihop, men jag tror ju att risken är stor att det inte blir något mer spel i år, och då blir det inga mer slams för Djokovic heller.

Rafael Nadal - Antal Grand Slam-titlar 2020
0 1.50
1 2.37
2 23.0

Davids kommentar:

– Samma som med Djokovic-spelet i stort sett, bortsett från att om Franska Öppna nu skulle bli av, då kan man ju sitta rätt bra till med att Nadal tar en slam i år. Men nja, den här skulle jag låta bli helt enkelt.

Oddsen finns bara hos Bwin*

  1. Gå vidare till Bwin här för att få deras bonus på 250 kronor >>
  2. Registrera ditt spelkonto med hjälp av mobil-ID
  3. Gör din första insättning och gå sedan till menyn för Sport
  4. Du hittar det här spelet under Odds --> Tennis
  5. Välj sedan Tennis Specials och välj de spel du tror på!
Bra livebetting och odds
Många sportmarknader
Lättnavigerad och snabb sajt