Vem är Stellanovicz?

Efter lite drygt en vecka här på www.betting.se så är det väl på sin plats med en presentation av mig själv. Medger att starten inte varit lysande, men det vet vi alla som sysslar med sportsbetting att det kommer både ups and downs. Jag får se till att ta mig snabbt upp ur denna downperiod, så ska det förhoppningsvis bli bättre resultat framöver. Räknar med att i längden ska VI vara VINNARE!

Som fd oddssättare med över 12 år i branschen så är det ju NI spelare som jag mött dagligen, i relationen oddssättare->punter där båda vill hitta den viktigaste informationen först! Så när det gäller att analysera och leta information så är det inget nytt jmf med att vara oddssättare. Jobba under press är inte heller nytt för mig, som oddssättare gällde det att vara påläst, göra rätt analys och leverera ett så korrekt odds som möjligt för att minimera riskerna för spelbolaget. Här handlar det om samma sak, men där vi ska hitta de odds vi anser oddssättarna gjort fel analys på.

Att hitta värden i odds är också att läsa av marknadens intentioner, något jag lärt mig under dessa år och känner att det är en av mina största styrkor. En annan av mina fördelar är det breda kontaktnät som byggts upp under dessa år. Kontakter med tränare, sportchefer, spelare, ledare, supportrar, journalister osv är ovärderligt både som oddssättare och rekare. Det tar jag med mig!

Vilka ligor följer jag?

Under den perioden som varit har jag i stort sett varit insatt i alla sporter, mer eller mindre, men allt eftersom spelbranschen förändrats så har också oddssättningen specialiserats. Så när vi summerar alla mina år så är det framförallt ishockeyn, alla svenska ligor inklusive alla internationella matcher, landskamper, mästerskap, träningsmatcher som legat mig närmast till hands. Det har jag jobbat med sen 2004. Följer framförallt Brynäs IF, men även Valbo HC.

Nästa stora del som jag ansvarat för är de norra fotbollsserierna, div. 1 Norra samt div. 2 Norrland. De har jag också jobbat med sen 2004. Däremellan har jag även följt Allsvenskan under ett antal år som Gefle IF spelade där, liksom Superettan. Av division 2 serierna är det Norra Svealand och Södra Svealand som jag anser jag har kunskaper att kunna förmedla flest tips utifrån. Vi ska inte heller räkna bort Damallsvenskan och Elitettan när det kommer till spelrekar. I fotbollen följer jag främst Gefle IF, Sandvikens IF och Valbo FF.

Det är lite om min bakgrund, och tveka inte att höra av er om frågor. Jag tar gärna emot konstruktiv kritik och åsikter på Twitter som @stellanovicz

Nu kör vi!

Stefan/Stellanovicz