Ännu en vecka är snart slut och det börjar bli dags att spana in kvällens och helgens hetaste matcher. Vi börjar med att rikta intresset mot Montpellier där hemmalaget gästas av Marseille i Ligue 1.

Montpellier – Marseille | Avspark 20.45

Det är 10:e placerade Marseille som gästar Montpellier som just nu innehar den 16:e platsen i Ligue 1. I den senaste ligaomgången kryssade båda lagen sina respektive matcher och ikväll har de chansen att försöka hitta segerspåret!

Marseille är långt ifrån det storlag de en gång var och trots kvalité i truppen får laget inte till det. Istället har det blivit 3 vinster, 5 kryss och 3 förluster.  Ett icke-imponerande facit från Marseille som ikväll möjligtvis kan piffa upp de siffrorna.


Man gästar ett Montpellier som endast vunnit 2, kryssat i 5 och förlorat i 4 matcher. Det är tre poäng som skiljer lagen åt inför denna drabbning och det är bortalaget som har en knapp fördel ifall vi ser till form och tabellplacering. Inte en enda förlust på de 6 senaste visar att laget är på väg i rätt riktning och dessutom har Montpellier inte besegrat Marseille på de tre senaste matcherna! Det blir en intressant drabbning och 10Bet* ger riktigt fina odds på rakt spel i matchen!

Montpellier – 2.65 | Oavgjort – 3.10 | Marseille – 2.85

10Bet* levererar en smidig sportsbook med massor av spel och till fina odds!

Spela på matchen hos 10Bet