En som vanligt strålande fotbollshelg har passerat men ännu har inte Premier Leagues tolfte omgång färdigspelats. Ikväll med start 21.00 ska omgången fullbordas och det är ett mittenmöte som står på tapeten!

West Bromwich – Burnley | Avspark 21.00

Hemmalaget West Bromwich har en poäng färre inspelad än kvällens motståndare Burnley. Med sina 13 poäng finner vi hemmalaget på en 12:e plats, strax bakom Burnley på 11:e platsen. Ikväll spelas en sexpoängsmatch där båda lagen mycket väl kan knipa samtliga poäng och spela upp sig minst två placeringar.

Båda lagen verkligen blandar och ger. West Brom förlorade här hemma på The Hawtorns med hela 0 – 4 mot Manchester City följt av en bortaseger mot Leicester senast, en seger som man verkligen tar med sig inför kvällens drabbning.

Burnley har efter en svagare inledning nu börjat hitta rätt. Man har 2 segrar och ett kryss på de 3 senaste och det är inga dåliga lag man stött på. Burnley besegrade Everton hemma med 2 – 1, kryssade därefter borta mot United och besegrade därefter Crystal Palace hemma med 3 – 2.


Studerar vi lagen Head-2-Head ser vi att dessa möten kan sluta hur som helst. Senast 2 – 2, dessförinnan 4 – 0 till West Brom och innan det 3 – 1 till Burnley och så har det sett ut den senaste tiden. Vad som istället kan poängteras är att det vankas målfest på The Hawtorns ikväll!

Bortalaget ger väldigt höga odds och kanske kan man även knipa samtliga poäng mot ett relativt ostabilt West Brom. Hemmaplan talar för West Bromwich men en svag form och frågetecken på spelare som Nacer Chadli och Saido Berahino talar istället för Burnley!

Hos Bethard* finner vi Burnley-seger till höga oddset 4.65 och dessutom erbjuder de över hundra spelalternativ på matchen!


West Brom – 1.95 | Oavgjort – 3.45 | Burnley – 4.65
Kika in samtliga odds på matchen hos Bethard!