Onsdag och två matcher ifrån Serie A att se fram emot. Crotone tar emot ligaledaren Juventus innan vi lite senare på kvällen får se mötet mellan Bologna och Milan. Bra matcher som har alla förutsättningar till att bli sevärda. Hitta de bästa spelen hos Expekt* där du även kan spela live på kvällens samtliga matcher!

 

Juventus med ett guldryck

1–0 segern mot Inter i söndags kväll var ännu ett tecken på att Juventus är numret för stora för konkurrenterna i Serie A. Visst, Inter hade sina lägen och gjorde inte bort sig överhuvudtaget men i slutändan står Juventus som segrare. Efter Romas seger igår mot Fiorentina leder man ligan med 4 poäng och skulle vid seger ikväll mot Crotone göra ett litet ryck i jakten på den sjätte raka ligatiteln. Tre poäng ikväll ska inte vara några problem för Juventus mot ett Crotone som går otroligt tungt i ligan. Claudio Marchisio och Giorgio Chiellini kommer inte resa med laget för kvällens match men i en annars skadefri trupp finns gott om ersättare.

Formsvagt Milan reser till Bologna

En poäng på de fyra senaste matcherna har gjort att Milan tappat mark i jakten på Europaplatserna i ligan. 5 poäng upp till Atalanta och Inter har man i nuläget och man har inte råd att hamna i en alltför lång svacka om Europadrömmen fortsatt ska leva vidare. Ikväll ställs man emot ett mycket revanschsuget Bologna efter lagets totala kollaps senaste mot Napoli, förlust med 7–1. En motreaktion är att vänta i kvällens match och laget består av några giftiga spelare för Milan att se upp med. Matchen kommer att bli en jämn historia där ett kryss ligger nära till hands. Ett Milan utan Bonaventura, Sosa, De Sciglio och Antonelli är ett klart försvagat bortalag och Bologna ser säkert sin chans att glömma storförlusten i helgen genom att plocka poäng här.

Hos Expekt* kan du just nu spela Bologna DNB till fina 2.25 gånger pengarna. Ett Milan i usel form kommer få det tufft mot Bologna som inte kommer vara nöjda med lagets senaste insats mot Napoli. Lägg därtill en rad skador på viktiga spelare i bortalaget och spelet känns givet!

 

Dagens spel: Bologna vs Milan – Bologna DNB 2.25@Expekt*