Hösten närmar sig och det återstår drygt 3 veckor innan Premier League-kampanjen 2016/2017 kickar igång. Med storsatsningar, inte minst från Manchester United och spännande övergångar till topplagen ser ligan på förhand ut att bli den mest spännande någonsin.

Spelbolagen rankar Manchester-klubbarna som favoriter till titeln kommande säsong med knappa övertaget för City. Men redan idag var det tänkt att lagen skulle drabbas samman för toppmöte i Kina. Istället blev matchen inställd på grund av svamp på planen.

Manchester City – Manchester United


Det är det första Manchester-derbyt någonsin utanför Englands gränser. En match som utöver derby-rivaliteten också är ett möte mellan de nyanlända mästartränarna, Guardiola och Mourinho. Dessutom är det favoriterna till PL-titeln som gör upp så fort en ny matchtid sätts.

Förra veckan inledde Manchester City försäsongen på allvar när laget fick se sig besegrat av Bayern München med 1 – 0. Det var en blandning av unga och rutinerade spelare som Guardiola ställde på plan när han spelade mot sin tidigare klubb.

Manchester United med avsaknad av Zlatan Ibrahimovic som fortsatt har semester, har inlett försäsongen med en vinst och en förlust. Mot Wigan tog laget en bekväm 2 – 0 seger och mot Dortmund blev det istället en kollaps och förlust med 1 – 4.

Till detta möte mellan stadsrivalerna från Manchester kommer dock förgående resultat inte räknas utan här går båda lagen för tre poäng för att om inte annat, markera sin status redan innan säsongsstarten.

Hos Bethard * finner du just nu fina odds och massor av spelalternativ inför dagens drabbning och oddsen på rakt spel ser du nedan.

  • Manchester City – 2.25

  • Oavgjort – 3.30

  • Manchester United – 2.95


De tre senaste mötena lagen emellan har slutat i få mål och idag kan det mycket väl återigen bli en målsnål historia.

  • Under 2.5 mål – 1.86


Bethard * erbjuder marknadens bästa odds på allt ifrån Allsvenskan 2016 till säsongspel inför kommande ligastarter. Du finner garanterat något för dig!

Spela hos Bethard!