Under fredagen lottades kvartsfinalerna i Champions League. Liverpool möter Porto, Ajax möter Juventus och Barcelona tar sig an Manchester United. Och sist men inte minst, de som blev favoriter enligt oddsen: Manchester City, som möter ligarivalen Tottenham.

– Det var tio år sen vi hade fyra engelska klubbar så här långt in i Champions League. Manchester City är dessutom favorit att vinna hela turneringen, strax framför Barcelona. Främsta utmanare till den formstarka duon är Juventus, som ju stod för en otrolig vändning mot Atlético i åttondelsfinalen, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

"Räkna med att Juventus går all in på CL"

Juventus är givna förhandsfavoriter i mötet med Ajax, även om holländarna stod för en mästerlig vändning i bortamötet mot regerande mästarna Real Madrid. Likt Juventus stod Liverpool för en imponerande insats i sin åttondelsretur mot Bayern München och Jürgen Klopps manskap är solklara favoriter att slå ut portugisiska Porto (1.15).

– Liverpool och City slåss om ligatiteln i England, så det blir spännande att se hur man fördelar resurserna. Juventus har varit med i ett par finaler under Allegri, ligan är mer eller mindre klar och Ronaldo har prickat formen, så räkna med att Juve går all in på CL, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

I den sista kvartsfinalen ställs Victor Nilsson Lindelöf med lag mot FC Barcelona. Men enligt oddsen kommer katalanerna göra processen relativt kort. Ett spel på att United skräller och går vidare ger 4.00 gånger pengarna.

Unibet
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta

Unibets odds på Champions League 2018/2019


Vinnare
Manchester City 3.50
FC Barcelona 4.25 
Juventus 4.25
Liverpool 5.00
Manchester United 19.00
Tottenham 22.00
Ajax 24.00
Porto 71.00

Lag som går vidare från kvartsfinal
Liverpool 1.15
Porto 5.00

Tottenham 4.50
Manchester City 1.18

Ajax 4.50
Juventus 1.18

Manchester United 4.00
FC Barcelona 1.22

Spela på Champions League här hos Unibet