En fin helg och fotboll går hand i hand och inte minst när vi hittar de hetaste matcherna till de bästa oddsen. Häng med för lördags-oddsen!

Paris SG – Bordeaux | Avspark 17.00


PSG på en fjärdeplats i Ligue 1, så ska det inte vara och så kommer det inte vara framöver. Laget tar nu emot Bordeaux som ligger en placering bakom med lika många vinster, kryss, förluster och inspelade poäng som huvudstads-laget.

Paris har inlett ligaspelet "svagt" och förväntningarna är som alltid är skyhöga, har inte blivit motsvarade än så länge. Motståndaren Bordeaux som skrapat ihop lika många poäng som PSG kommer från en kryss match mot Caen på hemmaplan och nu med PSG på andra sidan planen blir det betydligt svårare. Att notera inför matchen är att PSG i veckan spelade Champions League, en match som laget vann med komfortabla 1 – 3 borta mot bulgariska Ludogorets. Nu är frågan ifall laget efter hårt matchande, kan repa sig och knipa en för deras del väldigt viktig trepoängare?

Paris Saint Germain – 1.21 | Oavgjort – 6.30 | Bordeaux – 13.75


Bayer Leverkusen – Dortmund | Avspark 18.30


Lördagens kanske tyngsta möte finner vi på BayArena i Leverkusen där Bayer Leverkusen tar emot ett för stunden monstruöst Borussia Dortmund. Hemmalaget har sju poäng på de fem första omgångarna med ett kryss, två vinster och lika många förluster. Laget gästas nu av Dortmund som bekant befinner sig mitt i en makalös form. Båda lagen kommer från Champions League spel i veckan och båda med ett kryss i bagaget. Leverkusen blev snuvad på segern när Monaco kvitterade till 1 – 1 med matchen sista spark samtidigt som Dortmund vände underläge till en poäng mot Real Madrid på Westfalenstadion.

Ikväll blir det en  fråga om vilket lag som snabbast återhämtat sig från veckans Europa spel men också en fråga om hur många mål vi får se i denna match. Dortmund gillar att näta och i lagets senaste fem matcher har vi sett fler än 3 mål. Vi tror återigen på många mål och allra flest från Dortmunds sida. Oddsen 2.10 på Dortmund-seger lockar till spel hos Mobilbet!

Över 2.5 mål i matchen – 1.55

Leverkusen – 3.45 | Oavgjort – 3.65 | Dortmund – 2.10

Lördagens andra utvalda matcher
13.30SwanseavsLiverpool (1) 7.75 (X) 4.75 (2) 1.42
16.00Hull CityvsChelsea(1) 6.65 (X) 4.40 (2) 1.50
16.00HäckenvsMalmö FF(1) 2.45 (X) 3.50 (2) 2.80

På Mobilbets sportsbook finner du givetvis massor av andra spelalternativ på dagens matcher och till riktigt fina odds.

Spela hos Mobilbet!