Lördag! Vi i redaktionen ska välja ut dagens bästa spel. Har ni noterat att vi börjat föra statistik på våra utvalda spel här på betting.se? Trots tre raka missar ligger vi på 21 units plus och 124% utdelning efter en dryg vecka.

Den stora händelsen i idrottsvärlden idag är bronsmatchen i VM i damfotboll och vi plockar vårt utvalda spel därifrån. Vår fotbollsexpert Emanuel är pessimistisk till Sveriges chanser i denna match och efter att ha sett Sverige och England genom turneringen är redaktionen enig. Det låter troligt. Det blir inget brons för oss den här gången.

England dagens bästa spel

Läs Emanuels speltips på matchen här.

Dagens Bästa Spel

Högst odds på matchen hos CoolBet som är ett intressant spelbolag och därför också får stå för dagens bonus här på Betting.se.

CoolBet satsar på att vara det mest öppna spelbolaget. De presenterar ofta hur stora insatser de har på de olika lagen i matcherna på sina sociala medier och de vill helt enkelt inte ha några hemligheter. De vill vara schyssta och öppna och vi här på Betting.se skriver under på det och rekommenderar dem starkt. 

Stort utbud av matcher och mycket fina odds, CoolBet är värda att prova, inte minst om man vill ha en bra bonus för att få upp saldot lite till att börja med.

Spela England till högst odds på CoolBet!

Fin bonus hos CoolBet den här veckan

Man erbjuder den här veckan 100% bonus upp till 500 kronor och det med riktigt schyssta omsättningskrav. Man måste bara omsätta 3000 kronor för att kunna plocka ut bonusen. Och nej, det krävs inga höga odds på matcherna heller. 3000 kronor omsatt till lägsta odds 1,50 och pengarna är möjliga att plocka ut. Man kan med andra ord exempelvis börja med ett spel på England och vid vinst då bara vara ett par spel från att frigöra bonussumman.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav