Chelsea – Arsenal, finns det något bättre sätt att tillbringa en lördag förmiddag än att avnjuta ett utav säsongens hetaste derbyn. Matchen kan mycket väl bli avgörande för årets säsong då Chelsea vid en seger skulle distansera sig än mer ifrån de jagande lagen, just nu 9 poängs försprång. Se till att spela på matchen hos Expekt* där alla läsare från betting.se just nu kan ta del av ett exklusivt erbjudande!

 

Premier League denna säsong är den jämnaste på länge om det inte vore för Chelsea som visat sig vara klasser bättre än de flesta lagen. 9 poäng leder man serien med men därefter är det ett getingbo kring de åtråvärda Champions League-platserna. Fem lag hittar vi inom en fem poängs marginal, man kan lugnt säga att vi går mot en rafflande upplösning av ligaspelet under våren.
  1. Chelsea (1.28)
  2. Tottenham (18.00)
  3. Arsenal (18.00)
  4. Liverpool (11.00)
    ---------------------------------------------------
  5. Manchester City (11.00)
  6. Manchester United (50.00)
(Inom parentes, oddset för vinnare av Premier League 2016/17)

 

I en omgång där samtliga topplag möter lag ifrån den nedre delen av tabellen, bortsett från Chelsea-Arsenal, så kan vi anta att de flesta ställer sitt hopp till Arsene Wenger och The Gunners. En förlust för Chelsea i toppen kan vara det som behövs för att inte ligan ska kännas alltför avgjord redan i början av februari. Arsenal har haft det förtvivlat svårt på Stamford Bridge historiskt sett och med en lång skadelista ska det krävas något alldeles extra om man ska bli det andra laget denna säsong att slå Chelsea på deras hemmaplan.


Just nu står Chelsea i 1.95 gånger insatsen medans en seger för Arsenal kan ge rejält med utdelning, 4.00 gånger pengarna. Missa inte att utnyttja den exklusiva deal som betting.se just nu erbjuder genom Expekt*. Alla nya spelare, även ni som är medlemmar men inte spelat sedan juni 2013 får 500% bonus på första insättningen upp till 500 kronor!
 

Få 500 kronor extra att spela för!