Historiens största UFC-kamp mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor utspelar sig i Las Vegas i helgen, men du kan självklart streama den även från Sverige. I den här artikeln berättar vi var och hur du livestreamar Khabib vs. McGregor.

Här hittar du odds och en live stream guide för nästa UFC-gala: UFC 263

Hos de allra flesta bookmakers står Khabib Nurmagomedov stadigt som favorit i vad som kan talas om som den största UFC-kampen genom tiderna. Det efterlängtade mötet mellan världens bästa brottare och den irländske provokatören väntas bli en av de mest sedda kamperna någonsin, och med det rätta abonnemanget kan Khabib vs. McGregor streamas live helt lagligt.

Se Khabib vs. McGregor online: Så skapar du ett konto hos Viaplay

  • Klicka på ”Läs mer och köp”
  • Välj det sportpaket som passar dig bäst och registrera dig

Tryck här för att skapa ett konto hos Viaplay

Khabib vs McGregor

Se Khabib vs. McGregor online: Så skapar du ett konto hos Viaplay

  • Klicka på ”Läs mer och köp”
  • Välj det sportpaket som passar dig bäst och registrera dig

Tryck här för att skapa ett konto hos Viaplay

Conor McGregor

Den omtalade kampen är kulminationen på en rivalitet som byggts upp under många år mellan de två välkända kämparna, som trots sin olikhet har en sak gemensamt – en brinnande vilja att gå loss på motståndaren.

Khabib har flera gånger uttryckt att han ser fram emot att möblera om McGregors ansikte, och McGregor har sagt att han inte var långt ifrån att slå ihjäl Khabib då han tidigare i år angrep ryssarnas buss och kastade en bagagevagn genom fönstret.

Detta är en mycket speciell match vilket självklart betyder att det finns mängder av specialspel att ta del av hos olika bookmakers. De många odds som finns att hitta tyder på att matchen kan gå i vilken riktning som helst – det är i stort sett omöjligt att avgöra hur många rundor kampen mellan de två giganterna kommer att pågå.

MMA Fight

Livestreama Khabib vs. McGregor: Så ser du mötet på Viaplay

Normalt skulle titeln vara ”Khabib vs. McGregor: Pay per view”, men Viaplay, som visar matchen, har gjort om detta litegrann. Om man vill livestreama Khabib vs. McGregor på nätet ska man beställa Viaplays sportpaket.

Viaplay skriver på sina Facebook-sida:

”Kampen mellan ärkerivalerna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov den 6e Oktober blir inkluderat i Viaplays sportpaket och kommer därmed inte visas som pay-per-view.

Har man Viaplays sportpaket sedan innan, kam man livestreama Khabib vs. McGregor gratis.

Viaplays sportpaket kostar 289 kr i månaden. I jämförelse kostade boxningsmatchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather förra året 499 kr som pay-per-view.

Om du önskar att streama Khabib vs. McGregor men inte vill ta del av abonnemanget, kan du köpa ett Sport Day Pass som ger dig tillgång till all sport hos Viaplay i 24 timmar inklusive Khabib vs. McGregor.

Det är inte möjligt att livestreama Khabib vs. McGregor gratis genom ett konto hos en bookmaker, vilket du kan göra när det gäller många andra sporter – exempelvis utvalda fotbollsligor.

Så här gör du för att livestreama matchen:

  • Skapa ett konto genom att trycka på den stora röda knappen här nedanför.
  • Välj det paket som passar dig.

Livestreama Khabib vs. McGregor hos Viaplay här

khabib-nurmagomedov

Kikar man in hos de många bookmakers som erbjuder odds på kampen mellan giganterna just nu kan man se att sannolikheten för att Khabib kammar hem matchen ligger på lite över 60%. Ryssen har visat en överlägsen styrka mot alla han mött och får han första ronden till sin fördel spås McGregor inte ha många möjligheter att komma ikapp.

”Khabib dominerar på golvet och om han följer sin misstänkta spelplan och inte lockar in till boxningsmatch kommer han förmodligen att kunna plocka ner och dominera McGregor. Våra odds speglar också det faktum att McGregor inte har varit i oktogonen på nästan två år. Därmed bör det vara en del rost som måste slås av.” Säger Marc Kjaergaard Larsen, oddssättare på Danske Spil.

Hos Unibet är oddssättarna eniga med denna analys:

”Även om irländaren förväntas ha mer styrka och slagkraft än Khabib kommer han att halta efter på en hel del andra punkter, och det är detta som kan bli avgörande. Khabib är den bästa brottaren – förmodligen sett till alla viktklasser i UFC – och kan han ta ner matchen på madrassen kommer han säkert att kunna göra vad han vill med McGregor”, säger Unibet.

Live Stream Khabib McGregor på Viaplay