En bättre måndag kunde man inte önska när man på spelschemat finner rivalmötet mellan Liverpool och Manchester United. Den eviga klassikern äger rum på Anfield med start 21.00, häng med när vi ger dig förutsättningarna och de bästa oddsen!

Liverpool – Manchester United | Avspark 21.00

Omgång 7 ska färdigspelas och det görs den på bästa möjliga vis. Anfield är spelplatsen för denna tunga drabbning mellan de två engelska giganterna. Det handlar om hemmalaget Liverpool som tar emot Zlatan o kompani i sexpoängsmatch.

Liverpool har inlett ligaspelet starkare än Mourinho och hans manskap. Med 16 inspelade poäng på 7 matcher har laget endast 3 poäng upp till förstaplatsen och placerar sig just nu på en fjärdeplats. United har spelat ihop 13 poäng och ligger därmed placerade på en sjundeplats i tabellen.

Vid hemmaseger går Liverpool upp i den absoluta toppen av Premier League. Skulle istället Zlatan, Pogba och de övriga stjärnorna från Manchester ha en bra dag, har de chansen spela upp sig i tabellen och även de närma sig toppen.


Merseyside-laget har under Klopp utvecklat sitt spel något oerhört. Fantastisk anfallsfotboll speglar resultaten där laget har fem raka segrar varav fyra av dessa är i Premier League. Senaste besegrade man Swansea borta med 1 – 2 efter ett sent avgörande på straff genom James Milner och med det fortsätter den fina sviten för Liverpool. Zlatan och gänget inledde seriespelet starkt med tre raka segrar, därefter har laget svajat och 1 – 1 hemma mot Stoke City senast, speglar lagets form ganska rejält.

Englands tyngsta rivalmöte genom tiderna utspelas ikväll och frågan är om ett för dagen starkare Liverpool kan vinna ikväll efter 4 raka i Premier League utan seger mot Red Devils? Det återstår att se men Liverpool har hemmaplan och formen med sig och fina 2.15 i odds på hemmaseger är klart lockande!

Tror du istället att United vinner sin femte raka ligamatch mot Liverpool? Då är marknadens absolut högsta odds på United seger till 3.80 hos Bethard* klart intressant!

Liverpool – 2.15 | Oavgjort – 3.45 | Manchester United – 3.80

Bethard* ger dig en komplett sportsbook med marknadens grymmaste odds!

Spela på rivalmötet hos Bethard!