Lionel Messis kontrakt med PSG går ut i sommar det verkar inte som att argentinaren kommer att förlänga med den franska Ligue 1 klubben. Har Messi bestämt sig för att återvända "hem" till Barcelona, eller var kommer han hamna härnäst? Vi har tittat närmre på oddsen hos spelbolagen.

Transfermarknaden har blivit helt galen och miljontals euros flyger mellan klubbarna så fort transferfönstret öppnar. Storklubbarna kommer säkerligen att vara redo med stora summor igen för att få in nya förstärkningar. Som alltid går det mycket rykten i sportmedia och i har tittat närmare på de eventuella klubbytena i sommarens transferfönster och bjuder på en överblick över spelbolagens odds på Messi och många andra heta namn.

Kommer Lionel Messi lämna PSG?

Lionel Messi ledde Argentina till VM-guld i Qatar och det verkar som att den lilla trollkarlen kommer att vinka hejdå till Paris SG efter den här säsongen.

Den italienska fotbollsjournalisten samt transfergurun Fabrizio Romano har avslöjat att

nyheten om att Messi är redo att lämna Paris har fått den Saudiarabiska klubben Al Hilal att erbjuda Messi en gigantisk lönecheck på 400 miljoner euro om året.

Det ska också finnas intresse från Inter Miami med David Beckham vid rodret. Rapporter säger dock att Messi har avvisat de generösa buden eftersom han föredrar att stanna i Europa och återvända till Barcelona.

Lionel Messi odds

Klubb den 1/9 2023.

Odds: Messi nästa klubb Högsta odds Spelbolag
Inter Miami 1,65
FC Barcelona 2,75
Al Hilal 4,00
Man City 21,00
Newcastle 29,00

Messi är på väg hem - Men har Barcelona råd?

Det var tårar på pressonferensen den 8 augusti 2021 där en känslosam Messi meddelade att han lämnar Barcelona för flytt till Paris. Messi förklarade att han inte skulle förlänga sitt kontrakt med Barca på grund av ekonomiska begränsningar och krav i La Liga-reglerna om lönetak. Men det har sedan dess varit många spekulationer om att Messi skulle kunna återvända till Barcelona, speciellt så som han uttlat sig positivt om klubben.

Det kan dock vara förhandlingsteknik från Lionel Messi som kan pressa PSG att erbjuda en högre lön genom att förklara kärleken till Barcelona. Men om Messi känner sig missnöjd i PSG eller vill ha en ny utmaning så kan Barcas fans gärna ta emot spelaren med öppna armar för en comeback till Camp Nou.

Men kan Barcelona fortfarande följa Financial Fair Play-reglerna? Klubben har haft ekonomiska svårigheter de senaste åren och har kämpat för att finansiera stora övergångar med höga löner.

För att öka sina intäkter har Barcelona sålt stadions namn till Spotify och klubben har även sålt delar av sina tv-rättigheter. De kommer sannolikt att behöva hitta nya intäkter för att kunna värva Lionel Messi, antingen genom spelarförsäljningar eller genom att sälja flera rättigheter.

Bettingsidor med odds på transfermarknader

Nedan följer bästa spelbolag med bra utbud på övergångsmarknader och andra specialspel.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.betting.se

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ | www.spelpaus.se/ | Regler & villkor gäller
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet


FAQ: Lionel Messi

Vanligaste ställda frågorna gällande Lionel Messi.

När går Lionel Messis kontrakt ut med PSG?

Messis kontrakt med PSG går ut den 30 juni 2023.

Vad har Messi för lön i PSG?

Messi tjänar omkring 40 miljoner euro om året i PSG. Med bonusar är det över 50 miljoner euro.