Det svenska onlinecasinot och bettingbolaget LeoVegas fortsätter med sin expandering inom den brittiska marknaden och har idag säkrat ett sponsoravtal med Norwich City FC i The Championship. Kontraktet som sträcker sig över tre år gör LeoVegas till lagets huvudsponsor. LeoVegas kommer ha sponsorplatser på Norwich matchtröjor och träningströjor. LeoVegas kommer också ha sponsorplatser på Norwich hemmaarena, Carrow Road Stadium.

Norwich Citys VD Steve Stone välkomnar LeoVegas som huvudsponsor och är nöjd med att sponsoravtalet har skrivits på: “Vi är glada över att få presentera LeoVegas som vår huvudsponsor för de kommande tre säsongerna, eftersom LeoVegas kommer engagera sig mycket i Norwich City”

Stone fortsätter: “Det har varit en positiv sommar för klubben kommersiellt och detta lukrativa sponsoravtalet med LeoVegas kommer generera viktiga inkomster till Norwich City. Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med LeoVegas under de nästkommande säsongerna”

LeoVegas vill öka sin närvaro inom den redan mättade brittiska spelmarknaden i sommar. Förra veckan presenterade LeoVegas sitt första sponsoravtal inom fotbollen då man presenterade ett avtal tillsammans med Brentford FC. Brentford spelar också i The Championship.

Jon Sinclair, chef för LeoVegas UK sa: Vi är väldigt nöjda över att vara huvudsponsor till Norwich City, detta avtalet cementerar LeoVegas närvaro inom brittisk sport. Vi är glada över att få jobba tillsammans med Norwich City i en ny era båda på och vid sidan av planen, vi kan knappt vänta på att nästa säsong ska starta”

Norwich Citys nya matchtröja med LeoVegas som huvudsponsor kommer att presenteras den 1:a juli.