Det svenska onlinecasinot och bettingbolaget LeoVegas* fortsätter med sin expandering inom den brittiska marknaden och har idag säkrat ett sponsoravtal med Norwich City FC i The Championship. Kontraktet som sträcker sig över tre år gör LeoVegas* till lagets huvudsponsor. LeoVegas* kommer ha sponsorplatser på Norwich matchtröjor och träningströjor. LeoVegas* kommer också ha sponsorplatser på Norwich hemmaarena, Carrow Road Stadium.

Norwich Citys VD Steve Stone välkomnar LeoVegas* som huvudsponsor och är nöjd med att sponsoravtalet har skrivits på: “Vi är glada över att få presentera LeoVegas* som vår huvudsponsor för de kommande tre säsongerna, eftersom LeoVegas* kommer engagera sig mycket i Norwich City”

Stone fortsätter: “Det har varit en positiv sommar för klubben kommersiellt och detta lukrativa sponsoravtalet med LeoVegas* kommer generera viktiga inkomster till Norwich City. Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med LeoVegas* under de nästkommande säsongerna”

LeoVegas* vill öka sin närvaro inom den redan mättade brittiska spelmarknaden i sommar. Förra veckan presenterade LeoVegas* sitt första sponsoravtal inom fotbollen då man presenterade ett avtal tillsammans med Brentford FC. Brentford spelar också i The Championship.

Jon Sinclair, chef för LeoVegas* UK sa: Vi är väldigt nöjda över att vara huvudsponsor till Norwich City, detta avtalet cementerar LeoVegas* närvaro inom brittisk sport. Vi är glada över att få jobba tillsammans med Norwich City i en ny era båda på och vid sidan av planen, vi kan knappt vänta på att nästa säsong ska starta”

Norwich Citys nya matchtröja med LeoVegas* som huvudsponsor kommer att presenteras den 1:a juli.