Det börjar dra ihop sig på allvar och ikväll påbörjas de sista gruppspelsmatcherna och jakten på en slutspelsplats intensifieras kraftigt, inte minst i grupp B! Ikväll spelas de fyra första grupper färdigt när det fortsatta CL-äventyret står på spel!


Champions League - Grupp A
PSG toppar gruppen före Arsenal, båda lagen med 11 poäng vardera. Bakom sig i tabellen finner de Ludogorets och Basel med 2 poäng vardera. En riktig klasskillnad i denna grupp men fortsatt finns det att spela för! PSG och Arsenal slåss om förstaplatsen samtidigt som Ludogorets och Basel slåss om Europa League-platsen!

Relativt stor fördel för PSG i denna jakt på förstaplatsen! Man möter Ludogorets på Parc des Princes, vilket inte alls bör vara några problem. Arsenal i sin tur gästar Basel, ett tyngre lag som också är favoriter till Europa League - platsen!

Samtliga lag behöver gå för seger och trovärdigast är att PSG krossar Ludogorets samtidigt som Basel ger Arsenal en riktig match men trots allt en match där Arsenal bör kunna segra till fina oddset 2.15 hos Mobilebet!Champions League - Grupp B
Grupp B är plattformen och Estádio da Luz är spelplatsen för det helt avgörande mötet mellan Benfica och Napoli. Lagen har 8 poäng vardera och slåss nu om förstaplatsen, en plats som just nu toppas av Napoli! Med 2 segrar, 2 kryss och en förlust vardera så är det trots allt Napoli som har övertaget i och med att italienarna knep samtliga poäng i det förra mötet lagen emellan!

Allt annat än seger för Napoli och Benfica innebär att skuggande Besiktas kan gå om vid seger mot Dynamo Kiev då turkarna har 7 inspelade poäng. Vid kryss mellan Benfica - Napoli och vinst för Besiktas så är det turkarna som kniper förstaplatsen följt av Napoli. Vid annat än kryss på Estádio da Luz och vinst för Besiktas, så kniper turkarna andraplatsen bakom det vinnande laget i Lissabon! Ja, som ni ser är förutsättningarna tuffa men tydliga.

En högintressant avslutning på grupp B där det inte ska glömmas att Benfica och Napolis existens i CL även hänger på Dynamo Kiev och Besiktas!

Mobilebet ger dig fina odds på och likväl finner du närmare fantastiska 130 spelalternativ på matcherna!Champions League - Grupp C
Barcelona har redan vunnit grupp C med sina 12 poäng. Laget får sällskap av Manchester City i avancemanget då laget spelat in 8 poäng, tre fler än trean Bor.M’gladbach och inbördes möten gör att tyskarna inte kan hämta ikapp i tabellen. På sistaplatsen finner vi Lustigs Celtic som med sina två poäng är helt uträknade sedan ett tag tillbaka! En tråkig kväll i grupp C där samtliga platser redan är spikade och istället handlar det mest om att spela av och lufta truppen!

Champions League - Grupp DAtlético Madrid har redan vunnit grupp D i överlägsen stil med maximala 15 poäng på fem spelade matcher! Andraplatsen, är även den spikad och av tyska maskinen Bayern München med 9 poäng. Istället är det mötet mellan PSV och Rostov det enda av intresse ikväll. Rostov har 4 poäng, PSV har endast 1 poäng, men vid seger hemma går PSV om Rostov tack vare inbördes möten! Det återstår att se vilket av dessa lag som kniper Europa League-platsen! Sedan blir ju mötet på Vincente Calderon trots allt intressant med tanke på att det handlar om Atlético Madrid mot Bayern München, en match som i övrigt ger höga odds!

Både Bayern och Atlético är avancemangsklara och tabellplaceringen går inte att ändra på. Därför kan det vara lite missvisande med höga 6.20 gånger pengar på Atlético-seger, trots bortaplan!